Teknoloji Haberleri

Project Scorpio’da oyunlar gerçek 4K gözükecek gibi

Microsoft’un en iyi konsol sloganıyla duyurduğu Xbox Project Scorpio ile alakalı henüz tam detaylı bilgi yoktu ki ta bu zamana kadar. Zira herkesin merakla beklediği yeni konsolun çalıştırdığı bir oyundan bazı görüntüler paylaşıldı. Microsoft düzenlediği bir özel konferansta iş ortaklarına özel bir sunum yaptı. Bu sunumda genel olarak Xbox Project Scorpio’ya önem veren şirket, iş ortaklarına bazı görseller gösterdi. Görünene göre şirketin şu anda bünyesinde bulunan Xbox One konsolunda 1080p olarak çalışan oyun tekrardan Project Scorpio için geliştirilmiş ve bazı ekran görüntüleri alınmış.

Xbox One 1080p kalite

Görsellere bakıldığında 1080p kalitesinde çekilen ile 4K kalitesinde çekilen görüntülerde muazzam fark var gibi duruyor. Her ne kadar gerçek 4K kalitesini yaşayabilmek için oyuncular 4K destekleyen televizyona veya monitöre ihtiyaç duysalar da şirket sunuma özel olarak görselleri özel çalışma ile normal monitörlere de uygun hale getirmiş. Yani görsellerdeki 4K kalitesini anlayabilmek için 4K destekleyen ekrana ihtiyacımız yok. Söylentilere göre bu sunumdan memnun kalan şirketin iş ortakları bir an önce konsolun tanıtılmasını merakla beklediklerini söylemişler.

Project Scorpio 4K kalite

Bu haberden biz oyuncular sevinebiliriz çünkü sanırım Microsoft ciddi anlamda kalite bakımından konsol kulvarında devrim yaparak rakibi Sony’i geride bırakmak istiyor. Bakalım 4K destekleyen Project Scorpio ne gibi özellikler ile karşımıza çıkacak bekleyip göreceğiz.

Project Scorpio 4K kalite

Siz ne düşünüyorsunuz Project Scorpio hakkında? Sizce gerçekten biz oyuncuları 4K konusunda memnun etmeyi başarabilecek mi?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu