Oyun Haberleri

PS4 için duyurulan oyunun ilk videosu ağzınızı açık bırakabilir

Önümüzdeki haftalarda başlayacak olan Tokyo Game Show için firmalar yavaş yavaş fuarda hangi oyunları göstereceğini açıklama başladı. Fuarın önemli isimlerinden olan Sony ise Cygames işbirliği sayesinde geliştirilen Project Awakening için mükemmel bir video yayınladı. TGS 2018’de detaylarını öğreneceğimiz oyunun rol yapma öğeleri içereceği belirtiliyor. Hali hazırda Gran Blue Fantasy; Project Re Link üzerinde çalışan firma, o oyunu Platinum Games‘le birlikte geliştirmekte.

Project Awakenin için yayınlanan video mükemmel

Project Awakening ise firmanın kendi geliştiricilerine emanet edilecek. Oynanış mekaniklerinden daha çok oyunun grafiklerini gösteren videoda ne kadar gerçekçi öğelerde karşılaşacağımız belli oluyor. Hikaye anlamında da dikkat çekici olan yapım, bakalım başarılı olacak mı?

Diğer bir yandan oyuncular, videodan sonra TGS 2018’de oyunun oynanışına dair yeni bir şeyler görmek istiyorlar. Gran Blue Fantasy; Project Re Link‘e nazaran daha çok batılı oyuncuları hedefleyen yapım PlayStation 4‘e özel olacak. Umarız Xbox tarafı da bu tarz güzel yapımlarla kullanıcılarını mutlu eder. Çünkü hala Xbox One’a özel ayakları yere basan bir oyun bulunmuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu