Oyun Haberleri

PS4 için Twitch hazır!

Twitch, geçtiğimiz ay düzenlediği TwitchCon’da PlayStation 4 uygulamasını duyurmuştu. Uygulama, dün itibariyle Kuzey Amerika ve Güney Amerika bölgelerinde indirilebilir hale geldi.

Twitch, PS4 için uzun süredir bekleniyordu. Daha önce kullanıcılar başka uygulamalar üzerinden sadece PlayStation 4 yayınlarını takip edebiliyordu. Twitch’in gelmesiyle birlikte PC ve Xbox platformlarındaki yayınları da PlayStation 4 üzerinden izlenebilir olacak. Uygulamanın diğer platformlardaki uygulamalardan geri kalır yanı yok. Herhangi bir kanalı takip etme, sohbet penceresine erişme ve yayın başlarken bildirim alma gibi özellikler eklenmiş. Ekstra bir filtre ile sadece PlayStation yayınlarını izlemek de mümkün.

Uygulamayı PlayStation Store üzerinden şimdilik Amerika hesabı olanlar indirebiliyor. Ayrıca PlayStation 3 ve PS Vita için de uygulamanın gelmesi bekleniyor. Uygulamanın kullanılabilir olduğu ülkeler: Amerika, Kanada, Arjantin, Brezilya, Şili, Kolombiya, Meksika, Peru, Bolivya, Kosta Rika, El Salvador, Guatemala, Honduras, Nicaragua, Panama, Paraguay ve Uruguay.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu