Oyun Haberleri

PS4 oyunlarınızı artık PC üzerinden oynayabileceksiniz!

Sony’nin PlayStation 4 için hazırladığı yeni sistem güncellemesi 3.50 bugün kullanıcılara sunuluyor. Bu kez ciddi değişiklikler ve yepyeni özellikler var.

Öncelikle artık nihayet kendimizi çevrimdışı gösterebileceğiz. “Appear Offline” sayesinde sistemde diğer oyunculara gözükmeseniz bile çevrimiçi hizmetlerden yararlanabileceksiniz.
Diğer bir özellikse arkadaşlarınızı bildirim altına almak şeklinde. Beraber oyun oynamayı, sohbet etmeyi sevdiğiniz arkadaşlarınızı işaretleyebileceksiniz. Bu sayede arkadaşınız sistemde çevrim içi olduğu vakit bildirim alacaksınız.

Yine sosyal bir güncelleme olan 3.50’la arkadaşlarınızla etkinlik düzenleyebileceksiniz. Etkinlik oluşturup, gününü saatini ve kimlerin katıldığını belirttikten sonra hep beraber zamanı geldiğinde partiye alınacaksınız. Aynı zamanda Play Together sayesinde hep beraber aynı oyuna kolayca girebileceksiniz.

Geldik dananın kuyruğunun koptuğu yere. Artık PS4’ünüze PC/Mac üzerinden remote play özelliği geldi. Bu sayede oyunlarınızı PC’niz üzerinden rahatça oynayabileceksiniz. Windows 8.1/10 ve OS X 10.10/10.11 sürümleri Remote play’le uyumlu olacak.

360p, 540p, 720p çözünürlük değerleri arasından seçim yapabileceksiniz ve yine 30/60fps arasında seçimde bulunabileceksiniz. Oyunlarınızı PC/Mac’inize bağlayacağınız Dualshock 4 ile oynayabileceksiniz.

Gerçekten dev bir sistem güncellemesi olmuş. Peki, PS4 sahibi Merlin okurları yeni güncelleme hakkında ne düşünüyor?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu