Oyun Haberleri

PS4’e özel Detroit: Become Human’ın çıkış tarihi açıklandı

PlayStation 4‘ün 2018 yılı takvimi içerisinde oyuncuların karşısına çıkacak olan Detroit: Become Human‘ın çıkış tarihi PlayStation’ın resmi blogunda açıklandı. Quantic Dream‘de yönetmen olarak çalışan David Cage, oyunun 25 Mayıs tarihinde raflardaki yerini alacağını belirtti. Daha öncesinde de Quantic Dream, resmi Twitter hesabı üzerinden oyunun 2018’in bahar aylarında çıkacağını söylemişti. Bu açıklama ile birlikte Quantic Dream, eski açıklamasını doğrulamış oldu diyebiliriz. 30 milyon dolarlık bütçeye sahip olan Quantic Dream’in, Beyond: Two Souls‘tan sonra oyuncuların karşısına nasıl bir şekilde çıkacağını merak ediyoruz.

Detroit: Become Human’ın çıkış tarihi belli oldu

PlayStation 3 döneminde Heavy Rain ile kendini oyunculara sevdiren Quantic Dream, umarız eskiden olduğu gibi kaliteli bir senaryoyu oyunun içerisine yedirebilmiştir. Distopyanın hakim olduğu açık dünyaya oyuncuyu bırakan oyunda, seçimlerimiz yol gösteren en büyük etken olacak.

Her bir seçimin sonucu olacağını söyleyen geliştiriciler, oyun içerisinde farklı farklı hikayelerin karşımıza çıkacağını belirtiyor. Ayrıca oyunda bulunan yapay zekanın da oldukça gelişmiş olduğu söyleniyor. Yani senaryo gidişatında yapay zekanın bizi devamlı olarak şaşırtacağını söyleyebiliriz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu