Oyun Haberleri

PUBG ne kadar sattı?

Rakipleri H1Z1 ve ARMA gibi oyunlar ile oldukça popüler bir hal olan Battleroyale modunun en başarılı örneklerinden biri haline gelen PlayerUnkown’s Battlegrounds, erken erişime açıldığı andan itibaren en çok satanlar listesinden hiç düşmedi. Yakaladığı başarıyı ekledikleri yeni özelliklerle pekiştiren oyun, erken erişimde olmasına rağmen satışlarına hız kesmeden devam ediyor.

PlayerUnknown’s Battlegrounds, çıkışının üzerinden 4 aydan az bir süre geçmiş olmasına rağmen 5 milyondan kopya satmayı başardı. Yakaladığı başarıyı ve kitleyi göz önünde tutarsak, durmayacak gibi bir hali var.

Oyunun yapımcısı Bluehole daha resmi bir açıklamada bulunmasa da, VG24/7’nin yaptığı Steam Spy datalarına göre oyunun şu an 5.1 milyon kullanıcısı bulmakta. Bu rakam daha erken erişimde olan bir oyun için gayet iyi.

Yakın zamanda oyuna iki yeni harita ve yeni animasyonlar ekleyecek olan oyun, yoluna son hızla devam edecek gibi görünüyor. Battleroyal oyunlarının başını çeken oyun olan PlayerUnknown’s Battlegrounds, rakiplerine göre daha akıcı bir oynanış sağladığı için daha çok tercih ediliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu