Oyun Haberleri

PUBG şimdi de kendi rekorunu kırdı

PlayerUnkown’s Battlegrounds, Dünya üzerinde en çok oynanan olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta 1.3 milyon aktif kullanıcıya ulaşan oyun, sadece bir haftada bu sayıyı 1.5 milyona yükseltmeyi başardı. Dota 2‘nin uzun bir süredir elinde tuttuğu Steam‘in en çok oynanan oynanan oyunu unvanını elinden alan PUBG, Dota 2 ile birlikte Steam’de 1 milyonu geçen ikinci oyun oldu.

PUBG yine rekor kırdı

PUBG hakkında bir başka haber ise PlayerUnkown‘un kendisinden. Reddit üzerinde gerçekleştirilen söyleşide oyuna single-player desteğinin gelmesini çok istediğini belirten Brendan Greene, şimdilik stüdyonun PC versiyonunu ve Xbox One versiyonunu desteklemekle meşgul olduğunu belirtti. “Oyuna single player desteğinin gelmesini çok isterim. Bence bulunduğumuz adada enteresan bir hikaye kurgulanabilir. Ancak, şimdilik bunu destekleyecek zamanımız ve kaynağımız bulunmuyor.” açıklamasında bulunun Brendan Greene, aynı zamanda oyuna eklenecek olan üç yeni taşıttan biri olan minibüsü tanıttı. Volkswagen‘in 80’lerde meşhur olan minibüsüne benzeyen araç, yakın zamanda oyuna eklenecek.

Mart ayında erken erişime açılan PUBG, kısa sürede 10 milyon kopya satıp 1.5 milyon aktif kullanıcıya ulaşarak Steam’in en çok oynanan oyunu oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu