Oyun Haberleri

PUBG’nin teknik performansı düşüş yaşıyor

PUBG kısa sürede PC üzerinde milyonlarca oyuncuya sahip bir Battle Royale oyunu haline geldi. 2017’nin en hızlı satan oyunlarından bir tanesi olan yapım, her hafta güncelleme alarak oyuncularını memnun etmeye devam ediyor. Ancak son gelen güncelleme, oyuncuların belirttiğine göre oyunda bazı sıkıntılara yol açmakta. Geliştirici ekibin açıkladığına göre PUBG’de her gün ortalama 42.000 adet oyundan sınırsız uzaklaştırılıyor. Hile kullanımı yüzünden oldukça fazla şikayet alan BlueHole, bu probleme esaslı bir çözüm getirmek için son güncellemede oyuna hile koruma yazılımı entegre etti.

Playerunknown’s Battlegrounds için gelen yeni yama performansı düşürüyor

Ancak oyuncular, güncellemeden sonra performanslarında yüzde 20‘lik bir düşüş yaşadığı açıklamasını Reddit forumlarında yaptılar. Yer yer anlık donmalar yaşadıklarını belirten oyuncular, özellikle eşya toplama sekanslarında bu sorunların yükseldiğini belirtiliyorlar. Geliştiriciler duruma ilişkin henüz bir açıklama yapmadı. Ancak muhtemelen bu sorun ilerleyen yamalar sayesinde giderilecektir diye düşünüyoruz.

Ayrıca oyunun Xbox One sürümünün performansı da ayrı bir merak konusu olmuş durumda. Bakalım BlueHole ekibi nasıl bir iş ile karşımıza çıkacak?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu