Oyun Haberleri

PUBG’ye yeni bir keskin nişancı tüfeği ekleniyor

Hali hazırda PC platformunda ironik satış başarısına ulaşan PlayerUnknown’s Battlegrounds’un silah yelpazesi genişliyor. Günde yaklaşık 1 milyon oyuncunun devamlı oynadığı oyuna eklenecek olan silahın DMR olmasına karar verilmiş. Gerçek hayatta Amerikan malı olan bu silah, halen Amerikan ordusu tarafından aktif bir şekilde keskin nişancı tüfeği olarak kullanıyor. M16 ailesine ait olan DMR’da 5.56’lık mermi standartı bulunmakta. PlayerUnknown’s Battlegrounds’ta ise aynı şekilde silahı 5.56’lık mermiler ile kullanacağız.

Haftaya gelecek olan güncelleme ile oyuna eklenmesi planlanan silahın, SKS’nin dengi olacağı söylenmekte. Hali hazırda oyunda 5.56’lık mermi tipini kullanan bir keskin nişancı tüfeği yok. Bu yüzden DMR’yi bir ilk olarak kabul edebiliriz.


10 milyon barajını geçerek PC platformunda oldukça zor bir başarıya imza atan PlayerUnknown’s Battlegrounds’un devamlı güncellemesi oldukça hoş bir durum olmaya devam ediyor. Geliştiricilerin oluşturdukları oyuncu topluluğuna bağlı kalması, bana göre elde ettikleri başarıyı hak ettiklerini göstermekte. Bakalım satış anlamında başarılı olan oyuna ilerleyen günlerde ne gibi güncellemeler gelecek? Hep birlikte göreceğiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu