Oyun Haberleri

Quake yeniden yapımı duyurulduğu gibi çıktı

QuakeCon’un takviminin duyurulmasıyla oluşan beklentiler doğru çıktı ve Quake yeniden yapımı duyuruldu. Oyun şu an da Microsoft Store veya Xbox Game Pass Ultimate üzerinden satın alınıp indirilebilir durumda.

Quake yeniden yapım

Beklenen Quakecon paneli yayınlanmadan önce Microsoft Store’a eklenen Quake yeniden yapımı -resmi adı Quake- ayrıca Steam‘e de eklenmiş durumda. Eğer Steam’de Quake’in orjinal versiyonuna sahipseniz, bu yeniden yapıma ücretsiz sahip olacaksınız.

Quake yeniden yapımı hakkında ilk detaylar

Quake’in yenilenmiş versiyonu 4K ve geniş ekran desteği ile gelecek. Oyundaki modeller, renkli ve hareketli ışıklandırma efektleri geliştirildi. Ayrıca oyuna kenar yumuşatma ve derinlik (depth of field) eklendi. Oyunun tema müziği de, müziğin orjinal bestecisi olan Trent Reznor tarafından yenilendi.

Quake’in bu geliştirilmiş hali oyunun DLC’lerini -Scourge of Armagon ve Dissolution of Eternity- içerecek. Wolfenstein oyunlarının da altında imzası bulunan Machinegames, oyun için iki yeni genişleme paketini de duyurdu; Dimension of the Machine ve Dimension of the Past.

Quake yeniden yapımının hikaye modu çevrimiçi ve -çevrimdışı- bölünmüş ekran özellikleriyle 4 kişiye kadar co-op modu bulunduracak. Oyunun multiplayer modu ise 8 kişiye kadar destek verecek. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu