Oyun Haberleri

Quantic Dream yeni oyununu önümüzdeki hafta duyurabilir!

Omikron, Fahrenhait, Heavy Rain ve Beyond: Two Souls. David Cage ve ekibinin bugüne kadar hrika işler sunduğuna şüphe yok. Özellikle gizemler, doğa üstü güçler ve harika bir duygusallıkla ön plana çıkan Quantic Dream oyunlarına bir yenisi daha ekleniyor olabilir.

Artık Sony bünyesinde çalışan Quantic Dream ekibi daha öncede oyunlarıyla bağlantılı teknoloji demolarını bize sunmuştu. Örnek olarak, 2013 yılında yayımlanan Dark Sorcerer Teknoloji demosunu gösterebiliriz.

Eh, hal böyle olunca artık Quantic’in yeni oyununu duyurma vakti de geldi. Hepimiz Cage ve ekibinin bir şeyler ile uğraştığının farkındayız, tek sorun bunun “ne” olduğuydu. Anlaşılan yeni projeyi öğrenmek üzereyiz.

İddialara göre 28 Ekim-1 Kasım tarihleri arasındaki Paris Oyun Haftası’nda Quantic Dream yeni oyununu duyuracak. Tidux ve birkaç oyun camiasına yakın ismin görüşleri bu şekilde. Ne kadar doğrudur, bilmiyoruz. Hani, Quantic illa bir fuarda duyuru yapacaksa, Paris Oyun Haftası ne kadar doğru bir seçenektir emin değiliz.

Yine de ay sonuna doğru kulaklarımızı, gözlerimizi dört açalım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu