Oyun Haberleri

Rainbow Six Siege’in droneları TSK tarafından gerçeğe dönüştürüldü

Taktiksel FPS denince akla gelen ilk oyun olan Rainbow Six Siege, günden güne oyuncu sayısını büyütmeye devam ediyor. Ubisoft’un ortaya koyduğu en iyi rekabetçi oyunların arasında yer alan yapıma ise devamlı olarak yeni içerik getirilerek, oyun canlı tutuluyor.

Rainbow Six Siege’in droneları TSK tarafından gerçeğe dönüştürüldü

Ancak şimdi ise geçtiğimiz gün TSK (Türk Silahlı Kuvvetleri) tarafından yayınlanan videoda, Türk ordusunun envanterine giren yeni bir ürün Rainbow Six Siege oyuncularının dikkatini çekti. Rainbow Six Siege’de sıkça kullandığımız drone, Türk mühendisler tarafından tamamen yerli olarak üretildi ve TSK envanterine eklenecek. Benzer drone modellerini ise Recon Robotics tarafından geçtiğimiz yıllarda görmüştük. NATO’nun envanterine Recon Robotics tarafından eklenen bu drone’lar, Rainbow Six Siege’in önemli bir oynanış mekaniğine ilham olmuştu.

Fakat oyunda da bulunan bu drone’ların, görünüş olarak benzerlerinin TSK envanterinde yüzde yüz yerli olarak bulunması, bizleri sevindirdi. Gerçek hayatta orduların kullandığı araçları ve gereçleri kendi oyununa ekleyen Ubisoft, bu ürünlerden ilginç oynanış mekanikleri ortaya çıkartabiliyor. Bakalım ilerleyen dönemlerde Rainbow Six Siege‘e gerçek hayatta kullanılan başka hangi ürünler eklenecek?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu