Oyun Haberleri

Rainbow Six: Siege’in yeni sezonunda hangi mekanikler değişecek?

Ubisoft‘un e – spor anlamında en başarılı oyunu olan Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, bu sene oldukça fazla güncelleme alacak gibi gözüküyor. Üçüncü sezonuna geçen başarılı taktiksel FPS oyunu, yeni sezonunda Lion ve Finka adında iki yeni karaktere kavuşacak. Oyuna bu sefer iki yeni atak karakteri getiren yapımcılar, videonun ilk başında Finka’yı gösteriyor. Tüm takıma can yardımı yapabilen karakter, aynı zamanda yaralı takım arkadaşlarını kaldırabiliyor. Ayrıca sahip olduğu özelliği, bunların yanında tüm takımın kullandığı silahların geri tepme değerini de neredeyse sıfıra indirebiliyor. Bu arada Finka’nın bu özelliğinin herhangi bir menzili yok. Yani arkadaşlarınız haritanın neresinde olursa olsun, bu özelliği onlara yardım etmek için kullanabilirsiniz. Oldukça güçlü olan bu karaktere daha çıkmadan sinirlenmeye başladıysanız, bir de Lion ile tanışmanızı öneriyoruz.

Rainbow Six: Siege, yeni sezonda baştan aşağı değişecek

Echo ve Twitch’in aksine yok edilemeyen bir drone cihazına sahip olan Lion, sanki hile kullanıyormuşçasına düşmanlarını duvarların arkasından görebiliyor. Drone’u kullandığı anda karşı takıma üç saniyelik bir sinyal gönderen Lion, üç saniye sonunda hareket eden tüm karakterleri haritanın neresinde olursa olsun anlık olarak görebilme özelliğini sahip.

Bu iki karakteri oyuna getirerek dengeleri değiştiren Ubisoft, Yatch haritasının da oyuna geleceği haberini verdi. Ayrıca oyunda yer alan çoğu haritada değişikliğe giden geliştiriciler, bundan sonra dereceli maçlarda karakter yasaklanma sistemini de oyuna getirecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu