Oyun Haberleri

Ratchet & Clank: Rift Apart çıkış tarihi açıklandı

Playstation 5’in bu sene çıkacak en önemli oyunlarından biri olan Ratchet & Clank: Rift Apart‘ın çıkış tarihi açıklandı. Sony yaptığı açıklama ile PS5’e özel olarak geliştirilen oyunun 11 Haziran 2021’de çıkacağını duyurdu. Çıkış tarihi ile birlikte oyunun yeni videosu yayınlandı ve farklı sürümleri de detaylandırıldı.

Ratchet & Clank: Rift Apart, 11 Haziran’da çıkıyor

[reklam=496]

Playstation Blog üzerinden yapılan açıklamaya göre oyunun Standart sürümü 70$ olacakken Digital Deluxe sürümü ise 80$ fiyat etiketine sahip olacak. Oyunun standart sürümünde oyunun yanı sıra Ratchet & Clank: Going Commando oyununda da yer alan Carbonox Armor isimli zırh ve Pixelizer isimli silah yer alacak. Digital Deluxe sürümüne baktığımızda ise Standart sürüm içeriklerinin yanı sıra beş farklı zırh seti, fotoğraf modu için sticker paketi, 20 Raritanium, dijital müzik albümü ve dijital sanat kitabı yer alacak. Raritanium’un silahlarımızı güncellemek için gereken bir bonus olduğunu da hatırlatalım.

Çıkış tarihinin duyurulması ile birlikte oyunun ön sipariş kayıtları da açılmış durumda. Ayrıca yayınlanan yeni videoda henüz adını bilmediğimiz ve daha önceki videolarda da gözüken diğer Lombax ırkından karakteri de görüyoruz. Muhtemelen kendisi hikayenin en önemli dönüş noktalarından birisi olacak. Lombax ırkının oyunun evreninde Ratchet’ın ırkı olduğunu da belirtelim. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu