Oyun Haberleri

Ratchet & Clank: Rift Apart Türkçe altyazı ile geliyor

Playstation Türkiye yaptığı açıklama ile Ratchet & Clank: Rift Apart Türkçe altyazı desteğini duyurdu. Yapılan açıklamada “Ratchet & Clank: Ayrı Dünyalar, 11 Haziran 2021 tarihinde Türkçe altyazı ve menü desteğiyle birlikte piyasaya çıkıyor! Sürükleyici ve heyecanlı bir deneyim yaşatması adına, bir başka PlayStation’a özel oyuna daha Türkçe dil desteği sağlayarak, PlayStation topluluğunu desteklemekten mutluluk duyuyoruz.” ifadelerine yer verildi.

Playstation 5 için önümüzdeki Haziran ayında çıkacak ve bu sene en önemli oyunlarından biri olan Ratchet & Clank: Rift Apart ayrıca yeni bir videosu ile bir kez daha karşımıza çıktı. Oyunun hikaye detaylarına yoğunlaşan bu yeni videosuna baktığımızda adeta bir animasyon filmi kalitesinde olduğunu görüyoruz. Seçilen sahneler, espri yapısı ve aksiyonu ile birlikte Pixar animasyonlarını aratmayan sahnelerin bizi beklediğini şimdiden söylemek mümkün.

Ratchet & Clank: Rift Apart 11 Haziran’da çıkıyor

Bu fragman ile birlikte gizemini koruyan karakterin adı da belli oldu. Daha önceki fragmanlarda da sık sık gördüğümüz Lombax ırkından diğer akrakterin adı Rivet olarak açıklandı. Dahası oyunda kendisini de kontrol etme şansına sahip oalcağız.

Daha önce yapılan açıklamaya göre oyunun Standart sürümü 70$ olacakken Digital Deluxe sürümü ise 80$ fiyat etiketine sahip olacak. Oyunun standart sürümünde oyunun yanı sıra Ratchet & Clank: Going Commando oyununda da yer alan Carbonox Armor isimli zırh ve Pixelizer isimli silah yer alacak.

Digital Deluxe sürümüne baktığımızda ise Standart sürüm içeriklerinin yanı sıra beş farklı zırh seti, fotoğraf modu için sticker paketi, 20 Raritanium, dijital müzik albümü ve dijital sanat kitabı yer alacak. Raritanium’un silahlarımızı güncellemek için gereken bir bonus olduğunu da hatırlatalım.

Tam tarih vermek gerekirse 11 Haziran oyunun ön sipariş kayıtları bir süre önce açılmıştı. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu