Oyun Haberleri

Red Dead Online, 13 Temmuz itibari ile öldü

Rockstar Games’in GTA 6’ya odaklanacağını belirttiği ve Red Dead Online için yeni içeriklerin gelmeyeceğini paylaştığı duyurudan sonra oyuncular, artık oyuna ölü gözüyle bakıyor. Hatta öyle ki dün topluluk kendi arasında toplanarak Red Dead Online için bir cenaze töreni düzenledi. Şimdi de yasını tutuyorlar.

Red Dead Online’ın cenazesi kalktı

Oyun artık oyuncular tarafından 13 Temmuz itibari ile ölü olarak biliniyor. Sosyal medyada #RedDeadFuneral etiketi ile toplanan oyuncular, oyunun yasını tutmaya başladı ve bazı paylaşımlarda bulundu. Topluluk üyelerinden gelen yüzlerce tweet oyuna olan sevginin ne denli büyük olduğunu ve Rockstar’ın bu kararının ne kadar hayal kırıklığı yarattığını gözler önüne sürdü.

Red Dead Online, 13 Temmuz itibari ile öldü

Tabi hiçbir zaman GTA Online’ın oyuncu sayısına ulaşamadığı için Rockstar’ın hemen gözden çıkartabildiği Red Dead Online, topluluk tarafından sahiplenilmişti.

Rockstar artık oyun için yeni büyük güncellemeler getirmek yerine, mevcut modları geliştireceğini söylemişti. Hatta daha öncesinde de planlarda olan ama rafa kaldırılan GTA 4 ve RDR remastered projelerini duymuştuk. Buna müteakip olarak RDR2’nin yeni nesil konsollar için yayınlanacak gelişmiş sürümü de şimdilik rafa kalkmış. Bunlar hep GTA 6’nın ayak sesleri… Rockstar öyle görünüyor ki bu konuda biraz ciddi düşünüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu