Oyun Haberleri

Red Dead Redemption 2 korsana yenik düştü

Red Dead Redemption 2 PC sürümünün çıkışından neredeyse bir yıl geçtikten sonra korsana yenik düştü. Yapım ekibi olan Rockstar Games, konsol versiyonundan sonra oyunun PC sürümünü hatırlayacağınız gibi geçtiğimiz yıl çıkarmıştı. Yıl dönümü yaklaşan Red Dead Redemption 2 PC sürümünün kırıldığı açıklandı.

Red Dead Redemption 2 korsan sürümü düşmeye başladı

[reklam=496]

Red Dead Redemption 2 PC sürümünün çıkmasının ardından Rockstar Games‘in koruma sisteminin kırılmasının oldukça zor olduğuna dair raporlar gelmeye başlamıştı. Bunun ana sebebi olarak ise oyunda kullanılan koruma sisteminin Social Club ile birlikte çalıştığı ve bu kombinasyonun korsan grupların başını ağrıttığı belirtilmişti. Nitekim öyle de oldu ve aylar geçmesine karşın bu koruma sisteminin kırılmadığını gördük. Ta ki geçtiğimiz saatlere kadarRed Dead Redemption 2 DRM korumasının kırıldığı ve oyunun korsana yenik düştüğü açıklandı. Bu haberlerin ardından ise korsan sitelerde oyunun yayınlanmaya başladığını gördük.

Oyundaki koruma sisteminin Ubisoft’un koruma sistemine benzer olduğu da gelen haberler arasında. Ayrıca oyunun kırılmasının ardından çok daha farklı modlar ile karşımıza çıkacağına da kesin gözüyle bakılıyor. Özellikle GTA V ile kıyaslanıldığında Red Dead Redemption 2 için çıkan modlar biraz sönük kalıyordu. Oyunun dosyalarının kırılması ile birlikte çok daha uçuk modların ortaya çıkacağını söyleyebiliriz. Bu kırılma haberlerinin ardından Rockstar Games’in nasıl bir açıklama yapacağı ise merak konusu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu