Oyun Haberleri

Red Dead Redemption 2 Türkçe yama için baskın videosu geldi

Red Dead Redemption 2 Türkçe yama çalışması için bir video daha yayınlandı. Büyük bir ekip tarafından uzun süredir üzerinde çalışılan yama projesinin sonuna yaklaşıldığı ve test aşamasına geçildiği daha önceden belirtilmişti. Yayınlanan video ile birlikte RDR 2 Türkçe yama projesinin ne aşamada olduğu da gözler önüne serilmiş. 

Red Dead Redemption 2 Türkçe yama çalışmasından video geldi

[reklam=496]

Daha önce birçok projeye imza atan Anymous Çeviri grubu uzun bir süredir RDR2 Türkçe yama projesi üzerinde çalışıyor. 2 milyona yakın kelime ve 650 bin satırdan oluşan metni tamamen Türkçe’ye çevirmeye çalışan ekipte 50 kişi bu proje üzerinde çalışıyor. Oyundaki hikayenin gidişatı, diyaloglar ve ekstra görevler derken çalışma tamamlandığında Türkçe yama konusundaki en büyük işlerden birisi de olacak. Yama sayfasına, yayınlanan videoya ve ekibin bu konuda yaptığı açıklamaya aşağıdan göz atabilirsiniz.

Red Dead Redemption 2 Türkçe yama çalışma sayfasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Red Dead Redemption 2 hakkında

GTA serisi dışında L.A. Noire ve Bully gibi oyunlar ile birlikte büyük bir hayran kitlkesine sahip olan Rockstar games imzasını taşıyor. Red Dead Redemption 2, hikaye olarak oyuncuları ilk oyunun öncesine götürüyor.

Amerika, 1899. Kanun adamları son haydut çetelerini avlarken vahşi batı döneminin sonu başlamıştır. Teslim olmayanlar veya direnenler, öldürülür. Western kasabası Blackwater’da kötü sonuçlanan bir soygundan sonra, Arthur Morgan ve Van der Linde çetesi kaçmak zorunda. Federal ajanlar ve ülkenin en iyi ödül avcıları hevesle peşlerine düşmüştü. Çetenin hayatta kalabilmek için Amerika’nın engebeli toprakları boyunca soygun, hırsızlık ve dövüş ile ilerlemesi gerekli. Derinleşen bölünmeler çeteyi parçalara ayırma tehdidi doğururken, Arthur kendi idealleri ile kendisini büyüten çeteye sadakati arasında bir seçim yapmalı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu