Oyun Haberleri

Red Dead Redemption Remastered Amazon üzerinden listelendi

Red Dead Redemption Remastered için uzun süredir dedikodular devam ediyor. Serinin hayranlarının görmek istediği sürümlerden biri olduğunu söyleyebileceğimiz ilk oyunun yenilenmiş sürümü bu sefer de Amazon tarafından listelendi. Dünyanın en büyük satış sitelerinden biri olan Amazon, listelediği oyunu kısa bir süre sonra ise kaldırmış. Yine de Google tarafından bu listelenmenin hala durduğunu görüyoruz.

Red Dead Redemption Remastered bir kez daha ortaya çıktı

[reklam=496]

Listelemeyi kaldıran Amazon buna rağmen Google tarafından cashelenmiş durumda. Arama sonuçlarına bakıp ilgili linke tıklandığımızda ise Red Dead Redemption Game of the Year Edition, Last of Us 2 ve 10 Aralık’ta çıkacak olan Cyberpunk 2077 gibi oyunların listelendiğini görüyoruz. Google aramasında Red Dead Redemption Remastered sürümünün 10 Aralık’ta çıkacağı ve 49$ fiyat etiketine sahip olacağı da listelenmiş.

Tabi bu durumun Amazon’un yaptığı bir hatadan kaynaklanma olasılığı da oldukça yüksek. Sonuçlarda aynı tarihte çıkacak olan Cyberpunk 2077’nin listelenmesi bunun en büyük göstergelerinden birisi. Yine de firmanın oyunu bu şekilde listelemesi ve sonradan yayından alması bazı ihtimalleri de akıllara getirmiş oluyor. Konu ile ilgili Rockstar Games’ten bir açıklama ise henüz gelmedi. Açıkçası RDR2 grafikleri ile ilk oyunun karşımıza çıkma hayalinin bile bizi heyecanlandırdığını itiraf etmemiz gerek. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu