Oyun Haberleri

Resident Evil 2, The Ghost Survivors modu çıkış tarihi açıklandı

Resident Evil 2 için ücretsiz bir oyun modu duyurulmuştu. The Ghost Survivors adlı oyun modunda, 3 farklı karakteri kontrol edeceğiz. Resident Evil 2 “The Ghost Survivors” 15 Şubat 2019‘da yayınlanacak.

Resident Evil 2 için yeni oyun modu duyuruldu

The Ghost Survivors adlı yeni oyun modu 2 hafta önce duyurulmuştu. Resident Evil 2‘nin hayatta kalma hikaye modu 15 Şubatta ücretsiz olarak indirmeye açılacak. The Ghost Survivors’da Raccoon City’den çıkmak için savaşan 3 karakteri kontrol edeceğiz.  Alternatif bir gerçeklik sunan senaryoda, oyunda öldürülen karakterleri kontrol edeceğiz. Oyunda rastladığımız karakterlerden silah dükkanı sahibi Robert Kendo’yu, No 
Time to Mourn
adlı hikayede kontrol edeceğiz. Belediye Başkanının kızı Katherine Warren’ı Runaway adlı hikaye modunda, adı açıklamayan bir askeri ise Forgotten Soldier adlı hikaye modunda kontrol edeceğiz.

1998’de piyasaya sürülen orijinal Resident Evil 2, toplamda 4.96 milyon adet satmıştı. Resident Evil 2 Remake’in ise daha şimdiden 3 milyon adedi piyasaya sürülmek için yola çıkmış durumda. Resident Evil 2 serisi toplamda 88 milyon adet sattı. The Ghost Survivors için yayınlanan ekran görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu