Oyun Haberleri

Resident Evil 8 için yeni yeni iddialar ortaya atıldı

Resident Evil 8 ile ilgili yeni bilgiler ve iddialar gelmeye devam ediyor. Capcom’un köklü değişikliklere gideceği söylenen oyun ile ilgili hem geçeceği mekanlar hem de hikayesi anlamında az ama oldukça önemli bilgiler ortaya çıktı. 

Resident Evil 8 için yeni yeni iddialar ortaya atıldı

Hatırlarsanız dün yaptığımız bir haberde Resident Evil 8 ile ilgili ortaya çıkan ilk bilgileri sizlerle paylaşmıştık. Bu bilgilere göre oyunun aslında ilk olarak Resident Evil Revelation 3 olduğu fakat daha sonra RE8’e evrildiği belirtilmişti. Yapım süreci büyük oranda tamamlanan Revelations 3’ü oldukça başarılı bulan ve test ekibinden çok iyi geri dönüşler alan Capcom’un bu projeyi büyük değişiklikler yaparak Resident Evil 8‘e dönüştürmeye karar verdiğini öğrenmiştik. Bugün ise bu iddialara yenileri eklendi.

Gelen dedikodulara göre oyunun adı Resident Evil 8: Village olacak. Bu noktada bir kelime oyunu ile oyunun logosunun da resimdeki gibi olabileceği belirtilmiş. Ethan’ın hikayesini devam ettirecek olan Resident Evil 8’de bir önceki oyunun sonunda karşımıza çıkan Chris Redfield‘ın hikayedeki yerinin oldukça önemli olacağı da gelen haberler arasında. Ayrıca Chris’in bir kez daha yeni görünümü ile karşımıza çıkacağı söylenmiş.

Resident Evil 8 için yeni yeni iddialar ortaya atıldı

Cadı isimli yeni bir düşman çeşidine yer verecek olan Resident Evil 8‘de bir önceki haberde olduğu gibi orta çağ Avrupa teması hakim olacakmış. Yani hikaye 7. oyunun devamı olsa da mekan olarak bir Avrupa kasabasında geçeceği için mekanlar da ona göre değişim gösterecek. Bir önceki oyunda olduğu gibi yine halüsinasyon odaklı sekansların olacağı da gelen bilgiler arasında. Resident Evil 4 benzeri bir envanter sistemine sahip olan oyunun 2021’in ilk çeyreğinde çıkacağı da belirtilmiş.

FPS kamera açısına sahip olacağı söylenen Resident Evil 8 ile ilgili Capcom’dan resmi bir açıklama ise henüz gelmedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu