Oyun Haberleri

Resident Evil Showcase yeni etkinlik tarihi belli oldu

Resident Evil Village oyunundan yeni oynanış görüntüleri ve birkaç sürprizle birlikte detaylar öğreneceğimiz yeni etkinlik tarihi belli oldu. Yeni Resident Evil Showcase etkinliği bu ay içinde yapılacak ve beraberinde oyun için yeni bir demo sürümü ile karşımıza çıkacak. Lady Dimitrescu bu etkinlikte yeniden karşımıza çıkacak.

Resident Evil Showcase 16 Nisan’da yapılacak

Capcom’un bir sonraki Resident Evil etkinliği 16 Nisan Türkiye saati ile 01:00’da yapılacak. Etkinliğin beraberinde birkaç sürprizle birlikte geleceği söyleniyor. Yeni bir oynanış fragmanıyla birlikte aynı zamanda yeni bir demo da oyuncuların karşısına çıkacak. Resident Evil Showcase ilk olarak 22 Mart’ta serinin 25. yılı kutlamalarına denk gelecek şekilde duyurulmuştu.

Resident Evil Showcase

Ocak ayında yapılan ilk etkinlikler sürpriz bir demo sürümü ve çevrimiçi bir deneyim olan Resident Evil: ReVerse duyurulmuştu. Aynı zamanda Village oyunuyla ilgili de birçok yeni şey öğrenmiştik. Bu arada kaçırdıysanız diye belirtelim, ReVerse açık beta süreci başlamış durumda ve oyuncular bugün itibariyle indirip oynayabilir. Ön yüklemeler 5 Nisan’da açılmıştı.

Resident Evil Village, serinin 10. ana oyunu olacak ve hikaye olarak RE7 Biohazard’ı devam ettirecek. PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X / S, Xbox One ve PC platformları için 7 Mayıs’ta piyasaya sürülecek. Ayrıca yeni etkinlik için yayınlanan fragmana da alt taraftan göz atabilirsiniz.

Yayıncı Capcom ayrıca bu baharda tüm platformlar için ikinci bir demonun yayınlanmasının planlandığını da doğrulamıştı. Yeni demo ile ilgili birkaç dosyanın PlayStation Network’ün arka ucuna yüklendiği bildirildiğinden, yayınlanması yakın olabilir. Ayrıca ilk demoyu oynayıp sizler için bir video hazırlamıştık. İlgili videoyu da alt taraftaki haberimize tıklayarak izleyebilirsiniz. Görüşlerinizi yorumlarda belirtmeyi unutmayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu