Oyun Haberleri

Resident Evil Village ücretsiz DLC sistemine geçebilir

Capcom’un 29 Ekim’de yayınladığı raporun satır aralarında, Resident Evil Village ücretsiz DLC gelebilir. Capcom, RE: Village’ın ardından 2021’in en başarılı oyun stüdyonlarından biri olmaya aday satış rakamlarına ve gelire ulaşmıştı. Village’ın başarısının ardından Capcom’un PC platformuna daha fazla ağırlık verebileceği ifade edilmişti. Capcom 2021 yılı raporunun 49.cu sayfasında, firmanın “Resident Evil Village ve Monster Hunter World için ücretsiz DLC sisteminin masada olduğu” belirtiliyor.

Resident Evil Village ücretsiz DLCler alabilir

Bahsi geçen ücretsiz içeriğe (ya da içeriklere) dair henüz detaylı bilgi henüz elimizde yok. Ancak Capcom, Haziran ayında Resident Evil: Village’ın ilk DLC’si çalışıldığını ima etmiş, daha sonra bu konuda ser verip sır vermemişti. Bu yüzden,  bahsi geçen DLC’nin de ücretsiz olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

Resident Evil Village ücretsiz DLC

Cadılar Bayramı sırasına Village ile ilgili yeni bir duyuru gelmedi ve Capcom bu konudaki sessizliğini koruyor. Beklenen Resident Evil: Village DLC’sinin oyuna ufak eklemeler yapmak ile mi yetineceği (yeni bir zorluk seviyesi eklemek gibi)  yoksa oyuna yeni silahlar,  bölge ve daha fazlasını ekleyecek kapsamlı bir içerik mi olacağı henüz bilinmiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu