Oyun Haberleri

Rise of the Ronin resmi olarak açıklandı

State of Play an itibariyle tamamlandı. Birinden güzel oyun içeriklerinin tanıtıldığı etkinlikte 1863 senesinde geçen açık dünya RPG oyunu Rise of the Ronin resmi olarak açıklandı. Yayınlanan fragman izleyicileri çok fazlasıyla etkiledi. Fragman içeriği ise birçok detayı barındırıyor ve oyun için beklemeye değer bir his uyandırıyor.

Rise of the Ronin, yayınlanan fragman ile izleyicileri çok etkiledi

Bugün düzenlenen State of Play etkinliğinde Rise of the Ronin resmi olarak açıklandı. 1863 yılında geçen savaş, macera ve aksiyon dolu oyun sadece yayınlanan fragmanıyla bile oyunculara çok şey vaat ediyor diyebiliriz. Koei Tecmo bünyesinden çok öncesinde ayrılan Team Ninja tarafından geliştirilen oyun yaklaşık 7 yıldır geliştirme aşamasında.  Bu kadar zamandır devam eden bir proje nihayetinde gün yüzüne çıkmış oldu ve PlayStation desteğiyle State of Play’de oyuncuların beğenisine sunulmuş oldu.

Rise of the Ronin resmi olarak açıklandı

Rise of the Ronin, Japonya’da büyük bir değişimin yaşandığı zamanda geçen, savaş odaklı bir açık dünya aksiyon RPG’sidir. Oyunun geçmiş olduğu dönem “Bakumatsu” olarak bilinen 300 yıllık EDO döneminin sonudur. Baskıcı yönetim ve ölümcül hastalıklar ile mücade edilen bir dönemde kimseye bağlı olmadan kendi kararlarını veren bir Ronin (12-19 yüzyılları arasında efendisiz kalmış Samuray demek) karakterini canlandırıyoruz.

Rise of the Ronin resmi olarak açıklandı

Rise of the Ronin, ünlü dövüş aksiyon silahı olan Katana ve dönemin benzersiz kişiliğini betimleyen yeni ateşli silahları bir araya getirirken, sizi tarihsel olarak ilham alınacak bir dünyaya çeken yeni bir Team Ninja deneyimidir. Bu yapım, Team Ninja Studio için bugüne kadarki en iddialı ve zorlu proje olarak gösteriliyor. 

Rise of the Ronin için çıkış tarihi 2024 olarak açıklandı. Yapım oyunculara çok fazla aksiyon, macera ve savaş öğesi vaat ediyor ama bunları deneyimlemek için 2024 yılına kadar beklememiz gerekiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu