Sinema/TV - Haberler

Robert Kirkman, The Walking Dead hakkında bazı açıklamar yaptı

aMC kanalının ciddi anlamda reyting rekorları kıran dizisi The Walking Dead, bildiğiniz gibi çalkantılı bir 7. sezon geçirmiş, genel olarak hayranları tarafından yine de sevilmişti. Dizi tıpkı çizgi romanında olduğu gibi başarılı bir şekilde yoluna devam ediyor. Ancak dizinin hayranları artık yavaş yavaş dizinin ne zaman biteceğini merak etmeye başladı ki bu konu hakkında yapımın yaratıcısı Robert Kirkman’dan bir açıklama geldi. En son 100. sayısının yayınlandığı çizgi romanda açıklama yapan ünlü yapımcı Kirkman, üstü kapalı The Walking Dead isminin 12 sezon boyunca devam edeceğini söyledi.

Robert çizgi romanının 100. sayısına özel yaptığı açıklamasında, ”Çizgi romanın 100. sayısına gelmek tam altı yıl sürdü. Dile kolay tam altı yıl. Ama bir altı yıla daha ihtiyacımız var. Ancak o zaman dizinin önüne geçebilir çizgi roman.” ifadelerini kullandı. Yani ünlü yazar böylelikle kafasındaki The Walking Dead macerasını tam yansıtabilmek için hedefindeki sezonu da söylemiş oldu. Ayrıca bildiğiniz gibi Robert Kirkman daha önce yaptığı bir açıklamasında da dizinin uzun yıllarca televizyon ekranlarında kalmasını istediğini söylemiş ve bunun için elinden geleni yapacağını açıklamıştı.

Bir de çok iyi giden reytingler olunca diziyi en az 5-6 sezon daha ekranlarda görebilmemiz kuvvetle muhtemel. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Sizce dizinin 12. sezonu olsun mu yoksa 1-2 sezon sonra final yaparak ekranlara veda mı etsin?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu