Oyun Haberleri

Rocket League’den yeni rekor geldi!

Rocket League, herhalde oyun tarihindeki nadir başarı hikayelerinden bir tanesine sahip. Bir çok yayıncı tarafından geri çevrilen ve hiç bir geleceği olmadığı söylenen Rocket League, resmi Twitter hesabından yayınladığı görsel ile 40 milyon oyuncuya ulaştığını duyurdu. Daha geçtiğimiz hafta 38 milyon oyuncuya ulaşan bir oyunun 10 günden kısa bir sürede 40 milyona ulaşması gerçekten takdir edilecek bir başarı. Üç yıl önce yayınlanan oyun, yavaş yavaş bir fenomen haline gelmeyi başardı. Oyunun her platformda olması da tabi ki buna yardımcı oldu. Ancak, yine de kendini sürekli geliştiren oyunlar arasında yer almaktadır.

Rocket League 40 milyon oyuncuya ulaştı

İki milyardan fazla maçın Rocket League içerisinde oynandığı belirtilen oyunun geçtiğimiz ay yayınlanan Nintendo Switch versiyonu da büyük bir başarı elde etti. 2015’de yayınlanan oyun için Davis, “2017 Rocket League’in en iyi yılıydı” dedi. 2018’de ilk olarak oyunun sunucuları üzerinde çalışılacağını da belirten Davis, “Oyun içerisinde yaşanan bağlantı problemlerini çözmek 2018’de yapacağımız ilk iş olacak.” dedi.

Rocket League‘in başarısı bakalım 2018’de de devam edecek mi? Peki, siz Rocket League‘in 40 milyon oyuncusu içerisinde misiniz?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu