Oyun Haberleri

Rockstar Games, Agent’ı tamamen sildi

Rockstar Games’in E3 2009’da duyurduğu Agent, o zamandan beri sessizliğe gömülmüştü. Her ne kadar başlarda bu konuda gelen sorularda Agent’ın rafa kalkmağını ancak Max Payne 3, GTA Episodes from Liberty City gibi oyunlarına öncelik verdiklerini dile getirseler de, geçen bu uzun zaman diliminde Agent tamamen unutulmaya yüz tutmuştu.

Rockstar Games, Agent’ı tamamen sildi

Oyun ile ilgili bilinen tek şey ise ana geliştirici firma olan Rockstar North tarafından geliştirildiği ve 1970’lerin soğuk savaşını anlatan casus oyunu olduğu yönündeydi. Max Payne 3 ile aynı dönemde duyurulması da, benzer bir dinamiklere sahip yapım olacağı hakkında düşündürüyordu.

Geçtiğimiz saatlerde yaşanan Grand Theft Auto: Definitive Edition sızıntılarının ardından @CyberBlacks adlı Twitter kullanıcısı, oyunun Rockstar Games’in resmi web sitesinden kaldırıldığını tespit etmiş durumda. Tahminlerimize göre Grand Theft Auto: Definitive Edition için siteyi kontrol eden kullanıcı, bu durum ile karşılaştı. Görülen şu ki; Resmi ağızdan duyurulmasa da Agent artık iptal edildi.

Sitenin son durumuna aşağıdan bakabilirsiniz. Agent, normalde Red Dead Redemption ile Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City arasında yer alıyordu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu