Oyun Haberleri

Rockstar Games, GTA Online konusunda çok mu açgözlü davranıyor?

Geride bıraktığımız konsol neslinin yanında PlayStation 4, Xbox One ve PC platformunda da büyük satış başarılarına imza atan Grand Theft Auto 5, şu an modlar sayesinde PC platformunda oynanmaya devam ediyor. GTA Online sayesinde büyük bir oyuncu kitlesine ulaşan Rockstar Games’in oldukça açgözlü olduğu söyleniyor. Grand Theft Auto serisinin hikayesini seven oyuncular halen Rockstar Games’ten hikaye temalı bir indirilebilir içerik beklemekte. Ancak Rockstar Games, GTA Online’dan aldığı geri dönüşlerden sonra, muhtemelen Grand Theft Auto için hikaye odaklı bir indirilebilir içerik geliştirmeyecek.

GTA Online’ı oldukça güzel bir iş modeli haline getiren Rockstar Games, bazı söylentilere göre GTA Online’dan neredeyse yeni bir Grand Theft Auto oyunu geliştirecek kadar para kazanmış. Shark Cash Card ile oyun içi para satan Rockstar Games’in, diğer firmalar gibi mikro ödemeler sayesinde oldukça büyük kâr oranlarına eriştiğini varsayabiliriz. Hali hazırda GTA Online’da gelişmenin para odaklı olduğunu söylersek, Shark Cash Card’ın en iyi çözüm olduğunu kabul etmemiz gerekiyor.

Tüm bunların yanında oyuncular, Red Dead Redemption 2’nin çevrimiçi tarafa çok fazla yönelmesinden korkuyor. Oyuncuların heyecanla beklediği Red Dead Redemption 2’de, GTA Online’a benzer bir çevrimiçi modun olacağı onaylanmıştı. Bakalım Rockstar Games, Red Dead Redemption 2 ile oyuncuları memnun edebilecek mi? Hep beraber göreceğiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu