Oyun Haberleri

Rockstar Games hatayı kabul etti

Birkaç gün önce yaptığımız haberde oyunculara GTA 5’ten uzak durun çağrısı yapmıştık. Rockstar’ın uzun süredir devam eden sorunu bırakın çözüm üretmeyi kabul etmediğini de söylemiştik. Bu sefer durum biraz farklı oldu. Haber, birçok basın yayın kuruluşunda yer aldıktan sonra firma bir açıklama yaparak, sorunun ilk yama ile giderileceğini bildirdi.

Rockstar Games hatasını kabul etti

Twitter kullanıcısı Tez2 tarafından bildirilen hataya göre GTA Online oyuncuları, yapımdaki bir açıktan ötürü hackerlerin saldırı tehdidi altındaydı. Bu durum birçok oyuncunun bilgilerinin değiştirilmesine sebep olabiliyordu ve kalıcı ban ile sonuçlanıyordu. Bu sebeple oyun sırasında güvenlik duvarınızın aktif olduğundan emin olmanızda fayda var.

Rockstar Games hatasını kabul etti

Stüdyonun resmi destek hesabı Twitter’dan bir duyuru yaparak, “GTA Online for PC’deki potansiyel yeni istismarların farkındayız ve bunları güvenlikle ilgili planlı bir Başlık Güncellemesinde çözmeyi amaçlıyoruz” dedi. Ayrıca oyuncuların özellikle bu problemle ilgili yaşadıkları sorunları bildirmeleri için bir bağlantı da paylaştı.

GTA’nın yaklaşan oyun güncellemesi için kesin çıkış tarihi henüz Rockstar Games tarafından onaylanmadı, ancak sorunun ciddiyeti göz önüne alındığında, yakın zamanda çıkarılacaktır diye düşünüyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu