Oyun Haberleri

Rocksteady’den PC oyuncularını çileden çıkartacak açıklama geldi!

Uzun zamandır beklenen Batman: Arkham serisinin son oyunu Arkham Knight, konsollarda sorunsuz bir çıkış gerçekleştirmiş olsa da, PC platformundaki kullanıcıların canını fazlasıyla sıktı.

Oyunun tavsiye edilen sistem gereksinimlerinden çok daha iyi bir sisteme sahip olan kullanıcılarda bile oynanamayacak derecede FPS düşüşleri yaşayan Arkham Knight, minimum gereksinimlere yakın kullanıcılarda ise tamamen oynanamaz bir halde olarak piyasaya sunuldu.

Bütün bunların karşılığında hem metacritic, hem de Steam sayfasında binlerce olumsuz yorum alan Arkham Knight, PC’de kullanıcı puanı olarak Metacritic’de 1.4 puan civarlarında seyrediyor, Steam inceleme bölümünde ise “Çoğunlukla Olumsuz” ibaresi dikkat çekiyor.

Yaşanan bütün bu tepkiler ve olaylardan sonra, kısa bir açıklama yaparak durumun farkında olduklarını açıklayan Rocksteady ve Warner Bros. sorunu çözmek için çalıştıklarını belirtmişlerdi.

Bugün ise Rocksteady’den yapılan açıklama, oyuncuları sakinleştirmek yerine iyice çıldırttı. Problemin kendilerinden değil de oyunun PC sürümünü  geliştiren firma tarafından kaynaklandığını belirten yetkililer, problemlerin ne zaman çözülebileceğini şuan için bilmediklerini belirttiler. Ayrıca sorun yaşayanların grafik ayarlarını düşürmelerini, bu sayede 30 FPS’ye yaklaşabileceklerini belirten yetkililere tepki çığ gibi büyümeye devam ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu