Makale

Rotamız, Online Evrenler 112

Her hafta olduğu gibi bu hafta da öne çıkan MMO haberleriyle yine birlikteyiz. Gelin bakalım bu hafta MMO dünyasında neler yaşanmış.

LEGO Minifigures Online
LEGO efsanesini yaşatmaya kararlı olan firmalar, durmadan çalışıyorlar. LEGO Minifigures Online isimli yeni bir oyun duyuruldu. Yapılan bir röportajda baş tasarımcı Oscar Lopez Lacalle ve yapımcı Lawrence Poe, dünyaca ünlü bir LEGO oyununun tekrar sahalarda olacağını belirtti. Hem aksiyon hem RPG türünde, kendisini gösterecek.



Arcane Legends
Gün içerisinde Arcane Legends için yeni bir bilgi paylaşıldı. Yeni yamakyla birlikte, level seviyemiz 36’ya kadar çıktı ve ayrıca yeni görevler de Arcane Legends’a eklendi. Son olarak da Realm of Shadows isimli yeni bir bölge de oyuna dahil oldu.

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn
Square Enix’in son bombası FF 14: A Realm Reborn, beklentilerin üzerine tutulurken, hiç hoş haberler vermiyor. FF çılgınlarını üzecek son haber ise sunucularla ilgili. Final Fantasy 14: A Realm Reborn’un satışını daha bir gün tam olarak geçmeden durdurma kararı aldı. Kararın sebebi ise sunucuların yetersizliği.  Firma Facebook üzerinden yapılan açıklamada ” Final Fantasy 14: A Realm Reborn’e karşı olan pozitif tepkinin yoğunluğundan dolayı oyuncuların sunuclara login olmasında ve oynamasında uzun bekleme süreleri ile karşılaşıyoruz maalesef.”

“Bu açıdan geçici bir önlem olarak  Final Fantasy 14: A Realm Reborn’un dijital satışını durdurduk, bu şekilde mevcut oyuncularımızın daha rahat oynamasını umuyoruz. Sunucularımızı ilerleyen günlerde genişleteceğiz.” şeklinde bir de yazı yazdılar.



Black Gold Online
Kendisini yavaş yavaş gün yüzüne çıkartan Black Gold Online, bu hafta yeni bir video ile karşımıza çıktı. Sınıflar ve ırklar hakkında bilgiler verirken, steampunk’ın mükemmel dünyasına da giriş yapacağız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu