Makale

Rotamız, Online Evrenler 119

Haftanın öne çıkan MMO haberleriyle yeniden karşınızdayız. Bakalım bu hafta MMO dünyasında neler olmuş?

Wind of Luck: Arena’nın açık beta süreci başlıyor

Wind of Luck: Arena’nın geliştirici ekibi, oyunlarının tamamiyle hazır hale geldiğini ve açık beta sürecine geçeceklerini bildirdi. Oyunun açık beta sürecine geçmesinin şerefine yeni bir video yayımlandı.

Herkese, iyi seyirler.

H1Z1’de hayatta kalmanın yolları

Sony Online Entertainment, oyuncuların zombi salgını sırasında hayatta kalmak için neleri göze alacaklarını düşünmelerini sağlayan yeni bir H1Z1 videosu yayımladı.

Sizin H1Z1 hakkındaki düşünceleriniz neler? Sizce H1Z1, DayZ’nin başarısını geçebilir mi? Yoksa sadece DayZ’nin klonlarından biri olarak tarihin tozlu sayfalarına mı karışacak. Yorumlarınızı bekliyoruz.

Herkese, iyi seyirler.

Archlord 2’nin kapalı betası kapıda

Archlord 2’yi bekleyen oyunculara müjde! Bugünden itibaren Archlord 2’nin kapalı betasına başvurabileceksiniz. Oyunun kapalı betası, 17 Haziran tarihinde ve betaya girmeye hak kazanan oyuncular için kapılarını açacak.

DEVAMI DİĞER SAYFADA
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn için yeni bir sınıf ve yeni meslek duyuruldu.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen E3 sırasında, Final Fantasy XIV: A Realm Reborn için yeni Rogue sınıfı duyuruldu. Rogue sınıfı sayesinde, düşmanlarımızı çok daha atik ve hızlı bir şekilde alt edebileceğiz. Ayrıca, oyunu Rogue sınıfıyla oynayacak oyuncular için özel olarak tasarlanan Ninja mesleği de duyuruldu.

Açıklamaların şerefine yeni bir video yayımlandı. Herkese, iyi seyirler.

The Crew’un kapalı beta tarihi netlik kazandı

Ubisoft’un yarış türündeki MMO’su The Crew’un kapalı beta tarihi açıklandı. Oyun, 23 Temmuz’dan itibaren belirlenmiş oyuncular için kapalı beta sürecine girecek. Son olarak, The Crew’un çıkış tarihi ise 11 Kasım olarak belirlendi.

Lineage 2 için yeni genişleme paketi duyuruldu.

NCSoft, Lineage II için geliştirdikleri yeni ek paketi duyurdu. “Ertheia” isimli ek paketin, 2014’ün son aylarında çıkması planlanmakta. Ertheia ile birlikte, oyunumuza yeni bir ırk eklenmekte. Ayrıca ek paket sayesinde, yeni avlanma alanları ve çok daha fazlası, Lineage 2’ye eklenecek. Ek paketin çıkış tarihi ise henüz belli değil.

Ayrıca;

-World of Tanks’ın iOS sürümü olan World of Tanks: Blitz, 26 Haziran tarihinde indirilmeye hazır hale gelecek.
-Warframe, Xbox One için duyuruldu ve 2014 yılının son aylarında piyasaya çıkacak.
-Astro Lords: Oorth Cloud, kapalı beta sürecine girdi.
-Dragon Nest’te Dünya kupası etkinlikleri başlıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu