Makale

Rotamız, Online Evrenler 125

Haftanın öne çıkan MMO haberleriyle yeniden karşınızdayız. Bakalım bu hafta MMO dünyasında neler olmuş?

ArcheAge’in ikinci kapalı beta tarihi belli oldu
Trion Worlds tarafından geliştirilen ArcheAge’nin ikinci kapalı betasının tarihi belli oldu. ArcheAge’nin kapalı betası, 30 Temmuz tarihinde başlayacak ve 4 Ağustos tarihinde sonlanacak. Trion Worlds, oyunun kapalı beta sürecinde oyunculardan beğenmedikleri ve istemedikleri noktaları belirtmelerini istiyor.

War Thunder, Nvidia Shield Tablet’e geliyor
War Thunder’ın geliştirici stüdyosu Gaijin Entertainment’in yaptığı açıklamalara göre War Thunder, an itibariyle Nvidia’nın geçtiğimiz günlerde duyurulan Nvidia Shield Tablet’i için geliştirilmekte. Bu sayede oyun, ilk kez Android tabanlı bir cihazda oynanabilecek.

Swordsman’in çıkış tarihi açıklandı
Perfect World’ün yaptığı açıklamalara göre Swordsman Online, oyuncularla 29 Temmuz tarihinde buluşmaya hazırlanıyor. Ayrıca Swordsman Online, oyuncuların daha iyi bir deneyim elde etmeleri adına içerisinde yeni bir güncelleme ile indirilebilecek.

DEVAMI DİĞER SAYFADA
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Skyforge için yeni bir sınıf tanıtıldı
Skyforge için geliştirilen Cryomancer sınıfı, yeni bir video ile tanıtıldı. Cryomancer, adından da anlaşılabileceği üzere buzun amansız gücünü savaş alanına taşımakta ve soğuğu, karşısında bulunan rakiplerin kalplerine işlemekte.

Cryomancer, videodan da anlaşıldığı gibi düşmanlara uzaktan vurmayı seven bir sınıf. Ayrıca  Cryomancer, menzilli ve geniş çaplı saldırıları ile düşmanlarını daha onlar size ulaşamadan yok edebilecek güce sahip.

Herkese, iyi seyirler.

Wildstar’ın bir sonraki güncellemesi “Sabotage”, Temmuz ayının sonlarında bizlerle
Wildstar’ın geliştiricisi Carbine Studios, Wildstar’ın bir sonraki geniş çaplı güncellemesi hakkında yeni bilgiler paylaştı. İlk olarak güncellemenin adının “Sabotage” olduğunu belirten Carbine Studios, güncellemenin genel olarak PvP moduna odaklanacağını, oyuna yeni bir PvP modu ekleneceğini ve bu moda 30 seviye olan oyuncuların girebileceklerini dile getirdi. Son olarak Sabotage’ın çıkış tarihi olarak temmuz ayının son günlerini işaret etti.

Herkese iyi seyirler.


Warframe’in “The Mad Cephalon” güncellemesi yayımlandı
Digital Extremes, oyunları Warframe için geliştirdikleri 14. güncelleme olan “The Mad Cephalon”u yayımladı. Yeni güncelleme ile oyuncuların daha iyi bir oyun deneyimleyebilmeleri için oldukça sıkı çalıştıklarını belirten Digital Extremes, Warframe’in hikayesini daha da derinleştireceklerini açıkladı.

İşte The Mad Cephalon güncellemesi ile Warframe’e gelecek yenilikler:

Görevler:
Warframe’in görevleri farklı zorluk seviyeleriyle yeniden oynanabilecek. Ayrıca görevleri yeniden oynayan oyuncular, Vor’s Prize isimli yeni bir görevin kilidini açacaklar

Yeni Dark Sectors Conflicts: Yeni bir PvP oyun modu. Oyuncular Dark Sectors modu içinde Clan yada Alliance taraflarından birini seçecek ve kıyasıya bir rekabet içinde olacaklar. Saldırı ve savunma takımlarında sırasıyla kendi üssünüzü savunacak ve karşı rakibin üssüne saldıracaksınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu