Oyun Haberleri

Rotamız, Online Evrenler 130

Bir kez daha haftanın öne çıkan MMO haberleriyle karşınızdayız. Bakalım bu hafta MMO dünyasında neler olmuş?

Star Trek Online: Delta Rising genişlemesine ait yeni bir video yayımlandı
Cryptic Studios tarafından geliştirilen ve dağıtımcılığını Perfect World Entertainment’in üstlendiği Star Trek Online’ın son genişleme içeriği için yeni bir video yayımlandı. Delta Rising olarak isimlendirilen güncelleme, görünüşe göre 32 yıl önce gerçekleşmiş Voyager görevinin ayak izlerini takip edecek.

Eve Online’ın Hyperion güncellemesi yayımlandı
EVE Online’ın son güncellemesi olan “Hyperion”, 26 Ağustos tarihinde yayımlandı. Yayımlanan güncelleme ile EVE Online oyuncularını, “vormhole” isimli yeni bir oyun dinamiğiyle birlikte yeni görevler beklemekte.

Albion Online’ın alfa süreci başlıyor
Cross-platform destekli açık dünya dinamiklerine sahip MMO oyunu Albion Online, 15 Eylül tarihinde alfa sürecine girecek ve kapılarını sınırlı sayıda oyuncu için açacak. Son olarak Albion Online’ın alfa sürecine, oyunun Founder Pack’ini satın alan kişilerin katılacaklarını da belirtelim.

DEVAMI DİĞER SAYFADA
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Legend of Silkroad, Kore’de oyunculara sunuldu
Koreli dağıtımcı JC Planet Co.’nun yapmış olduğu duyuruya göre Legend of Silkroad, 23 Ağustos tarihinde kapılarını Koreli oyuncular için açtı. Legend of Silkroad’da; Çin, Pers ve Roma imparatorlukları, cennet ve cehennemi kontrolleri altına almak adına, büyülü taşları toplamaya çalışmaktalar.

Legend of Silkroad’ta;
– Oyuncuların seçebilecekleri 3 krallık yani ırk bulunacak : Roma, Pers ve Çin
– Birbirinden farklı dövüş ve savaş sistemi bulunacak
– Karavan savaş sistemi bulunacak
– Takas savaşı sistemi eklenecek
– Arena bulunacak
– Daha iyi ve geliştirilmiş grafikler bulunacak.

Warhammer 40K: Eternal Crusade’in gelişimine dair yeni bir video yayımlandı
Warhammer 40K Eternal Crusade’in resmi sitesi, an itibariyle yenilendi ve daha güncel bir görünüşe sahip. Bununla beraber geliştirici stüdyo, oyunun yapım aşamasına ait yeni bir video yayımladı.

Herkese, iyi seyirler.

Das Tal’ın sunucuları test edildi
Das Tal için yayımlanan son geliştirici günlüğünde belirtilenlere göre stüdyo, an itibariyle oyunu test eden insanları “Veteran Tester” kıdemine yükseltmiş durumda. Veteran Tester’lar, 24 Ağustos tarihinde Das Tal’ı bir gün boyunca oynama fırstına eriştiler.

Herkese, iyi seyirler.

Ayrıca;
– Eve Online’ın geliştirici stüdyosu CCP Games, San Francisco’da bulunan ofisini kapattı ve iki kıdemli çalışanını işten çıkardı.
– Black Gold Online için Campaign of Ashes isimli yeni bir güncelleme duyuruldu
– MapleStory 2’nin alfa süreci, Kore’de Eylül ayının ortalarında başlayacak
– APB: Reloaded, Perfect World Entertainment altındaki Arc oyun platformuna giriş kazandı ve böylece, sistemde bulunan ilk üçüncü parti oyun olma ünvanına erişti.

Haftaya görüşmek üzere. Bol MMO’lu zamanlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu