Makale

Rotamız, Online Evrenler 39

Herkese Rotamız Online Evrenler’den merhaba. Zorlu bir haftanın 4. gününden sizlere bu sefer CeBIT Bilişim fuarı semalarından sesleniyorum. Siz bu değerli satırları okurken, ben fuardaki standımızda sizin gibi takipçilerimizle Guitar Hero oynayıp, PS Move’da kılıç kalkan oynuyor olacağım.

Fuarın ilk gününün ardından yazdığım bu yazı, biraz yorgunluğumu yansıtıyor olabilir ama emin olun bu oldukça tatlı bir yorgunluk. Sitemizi ziyaret eden bir çok kişiyle yanyana olmak mutluluk verici. Siz de henüz fuara gelmediyseniz, bir an önce gelin ve standımıza uğrayın. 7. salonun en güzide köşelerinden olan A-44 no’lu standımızda bizlerle tanışma fırsatı bulabilir ve hatta çeşitli oyunları birlikte oynama fırsatına da erişebilirsiniz.

Bu arada belli mi olur, Emre Abi elinde sürpriz bir hediyeyle çıkagelebilir. Mahmut’un size hediye veresi gelebilir.

Siz siz olun, 10 Ekim Pazar gününe kadar CeBIT Bilişim fuarında bizi  ziyaret edin.

“Özgür! Online Evrenler?!”
“-Aaa doğru ya, hemen haberlere geçeyim!”

EVE’cilere yeni karakter ekranı

Büyük bir hayran kitlesine sahip olan MMO; EVE Online, yeni güncellemesi Incursion’un çıkışıyla birlikte, NPC ve oyuncu karakterleri için yeni tasarım ve modelleri oyunculara sunmaya hazırlanıyor.

Oyunun geliştiricisi CCP, oyuncular için ırk, cinsiyet, aile, saç stili ve elbise gibi farklı ve özel modeller oluşturuyor. Ancak bu modellemeler, etrafta bir avatar şeklinde gezebileceğiniz Incarna eklentisiyle ilgili değil. Bu eklentinin ise 2011 yaz aylarında gelmesi bekleniyor.

Cadılar Bayramı Turbine’a uğruyor

Sonbahar geldi çattı hatta geçip gitmek üzere. Bu da Cadılar Bayramı’nın yaklaştığı anlamına geliyor.
Lord of the Rings Online’ın geliştiricisi Turbine da, artık geleneksel hale gelen Balkabağı Oyma yarışmasının bu seneki ayağını açıkladı. Lord of the Rings Online, Asheron’s Call ve Dungeons & Dragons Online kategorilerinde yapılacak olan yarışmada, oyunculara kategorilerine göre bedava oyun süresi ve benzeri ödüller verilecek.

Turbine, 4-30 Ekim tarihleri arasında 6MB’tan küçük fotoğraflarını gönderek yarışmacıları kabul edecek.

Yabancı filmlerden göre göre aklınıza yer ettiyse gidip bir deneyin derim.

‘Aralık’tan Cataclysm göründü

Geçtiğimiz yılın başından beri konuşulan World of Warcraft’ın yeni ek paketi Cataclysm’in 7 Aralık 2010’da satışa sunulacağı, Blizzard tarafından resmen açıklandı.

Dünya çapında büyük sevinç gösterilerine, Ortadoğu’da barışa, Afrika’daki kıtlığın son bulmasına neden olan açıklama, ülkemizede de yurt genelinde davullu zurnalı kutlandı.

Şaka bir yana, açıklama oyunun hayranları tarafından “tatmin edici” olarak görülüyor. Çünkü daha bir hafta öncesinde, oyunun 2011’e ertelenmesiyle ilgili söylentiler ortalıkta dolaşıyordu.

Blizzard’ın açıklamasına göre oyunun normal versiyonu 40 dolar’dan, özel koleksiyoner versiyonu ise 80 dolar’dan satışa sunulacak. Ülkemizde bu fiyatların yansıması nasıl olacak, kısa süre içerisinde distribütör firma Aral’dan bir açıklama geleceğini umuyoruz.

 

Ve diğerleri

-Mahmut’la Guitar Hero’da iyi bir ikili olduk.
-Ancak Mahmut’un direksiyon setine daha saygılı davranması gerçeğini göz ardı etmiyorum.
-Standımız çok güzel. Halının üzerine uzanıp uyuyasım geliyor. Ama Emre Abi var. Uyuyamıyorum.
-Arda kendini hala Köln’de sanıyor. Gamescom bitti halbuki Arda Abi!
-Düşünce ve görüşerinizi ozguryildiz@merlininkazani.com a gönderebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu