Makale

Rotamız, Online Evrenler 62

Yazın sıcaklarından, az da olsa yağan yağmur ve esen serin rüzgarla uzaklaştığımız şu günlerde, MMO dünyası da bir o kadar rüzgarlı. Bu haftaki rotamızda Guild Wars 2, Fallen Earth ve Star Wars: The Old Republic’le ilgili haberler yer alıyor.

Fallen Earth’ün yeni yaması geliyor

Fallen Earth için sunulan yeni yama 10 Ağustos’ta yayımlandı. Tipik düzeltmeler ve oyun için geliştirmeler bulunan yamanın asıl hedefi ise yolculuklar.

Yeni ve hızlı bir yolculuk sistemi olan LifeNet Pods’u içeren yeni yamada, daha önceki seyahat rotaları da olduğu gibi korunuyor.

LifeNet Pod’larını açabilmek için bu yerlerin görevlerini tamamlamanız gerekecek.

ArcheAge için iki yeni video

Koreli XLGAMES’in geliştirdiği ArcheAge için iki yeni video yayımlandı. Videolarda oyundaki açık dünya ve Battleground’lardaki PvP’ler detaylanıyor.

İyi seyirler.

DEVAMI DİĞER SAYFADA

League of Legends için Dominion

Riot Games, son dönemin popüler oyunu League of Legends için yeni “Dominion” modunu tanıttı.
Dominion’da oyuncular savaşlarla yıkılmış madenci köyü Crystal Scar’da birbirlerine karşı mücadele verecekler. Dominion modu için özel hazırlanan haritada, 5 noktayı ele geçirip savunmaya çalışacağız. Ayrıca modda oyunun quest sistemi kullanılarak dinamik hedefler belirlenebilecek.
Dominion güncellemesiyle birlikte oyuna yeni eşyalar da sunulacak.

Eşyaların yanı sıra geliştirilmiş ping sistemi, yeni bir skorbord ve announcer sistemine güncelleştirmeler de oyunculara sunuluyor.

Star Wars’ta Jedi Consular heyecanı

The Old Republic hakkında her hafta yeni bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor. Yeni yayımlanan video ise Galaktik Cumhuriyet’in Jedi Consular sınıfının detaylarını gösteriyor.

Ve diğerleri

-City of Transformers yolda. Ama Optimus Prime’la falan alakası yok.
-Vindictus gamescom’da görünecekmiş.
-Soru ve görüşlerinizi ozguryildiz@merlininkazani.com adresine gönderebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu