Makale

Rotamız, Online Evrenler 77

Her hafta olduğu gibi bu hafta da, MMO dünyasının öne çıkan haberleriyle sizlerle birlikteyiz.

Kingdoms of Amalur yapımcısına yeni kuvvet

Kingdoms of Amalur: Reckoning’le birlikte adını duyuran 38 Studios, sıradaki MMO oyunları Copernicus için kadrosunu güçlendirmeyi sürdürüyor.

MMO dünyasının iki emektarı John Blakely ve Mark Hansen’i kadrosuna katan 38 Studios, böylelikle Copernicus için saflarını kuvvetlendirdi.

Blakely daha önce Sony Online Entertainment’ta DC Universe Online ve EverQuest II için çalışmıştı. Hanson ise Lego Universe Online projesinde görev almıştı.

C&C Tiberium Alliances açık beta’da

RTS serisi Command & Conquer, MMO dünyasına adımını Tiberium Alliances’le atıyor. EA’den yapılan açıklamayla birlikte tarayıcı tabanlı MMO oyunu Command & Conquer Tiberium Alliances, açık beta aşamasına girdi.

3 ay süren kapalı beta aşamasının başarılı geçtiğini belirten EA, 20 yıllık serinin ilk ücretsiz oyununun da Tiberium Alliances olduğunu söylüyor.

Guild Wars 2’nin koleksiyon versiyonunda neler var?

Guild Wars 2 sitesi, oyunun Collector’s Edition’ıyla ilgili yeni bilgilerle güncellendi.

Koleksiyoner versiyonu tüm beta aktivitelerine giriş sağlarken, oldukça güzel görünen bir Rytlock figürünü de içinde barındırıyor.

Bütün bunlaryın yanında 3 gün önceden oyuna başlama hakkı veren paket, içerisinde GW2 soundtrack’i, çeşitli resim baskıları ve benzer birçok ekstrayı da oyunculara sunacak.

10 Nisan’da önsiparişe açılacak olan koleksiyon versiyonu, 150 dolar’dan satılacak.

MechWarrior Online’ın GDC 2012 videosu

Piranha Games, MechWarrior Online için geçtiğimiz hafta Game Developers Conference’ta gösterilen videoyu yayımladı.

İyi seyirler.

DC Universe: Battle for Earth’in videosu ortaya çıktı

Sony Online Entertainment, DC Universe Online için yayımlanan Battle for Earth indirilebilir içeriği için yeni bir video yayımladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu