Oyun Haberleri

RPCS3 yeni sürümü ilk Uncharted oyununu başarıyla çalıştırıyor

Uzun süredir geliştirilen ve Playstation 3 emülatörleri arasında belki de en fazla umut vaat eden emülatörlerden biri olan RPCS3’ün yeni sürümü nihayet, çok stabil bir şekilde olmasa da Uncharted Drake’s Fortune’nu görsel olarak orjinaline yakın şekilde çalıştıracak seviyeye geldi. Şuan için elden geçirilen ilk Uncharted oyunu 30 FPS sabit olarak çalışamasa da önümüzdeki aylarda 60 FPS yamasının da yayınlayacağı belirtildi.

RPCS3 ile Uncharted oynamak artık daha kolay

Daha önce RPCS3 kullanılarak oynanan oyunlar arasında Asura’s Wrath oyununu 4K olarak 60 FPS olarak çalıştıran RPCS3 ayrıca God of War Collection’ı da 60 FPS olarak çalıştırmayı da başarmıştı. Bu yapımlar dışında Last of Us’ın üstünde çalışan ekip şuan için gerekli ilerlemeyi sağlayamasa da Little Big Planet ve PlayStation 3’ün en sevilen yarış oyunlarından biri olan Grand Turismo üzerindeki çalışmalarını sürdürüyor.

Son olarak RPCS3 sistem gereksinimleri ise bu şekilde.

64-bit İşletim Sistemi: RPCS3 32-bit sistemlerde  maalesef çalışmamaktadır.

SSSE3 Destekli CPU: AMD: Bobcat, Bulldozer, Piledriver. Intel: Xeon 5100/5300/3000, Core 2 Duo/Extreme/ Quad, Core i7/i5/i3, Pentium Dual Core, Celeron 4xx Sequence Conroe-L, Celeron Dual Core E1200, Celeron M 500, Atom

OpenGL 4.3 Destekli GPU: Nvidia GeForce 400 ailesi ve üst modelleri, ATI Radeon HD 5000 ailesi ve üst modelleri. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu