Bilim

Rus kozmonot: Dünya dışı yaşam bulundu

ISS üssünde görevli olan Rus kozmonot Anton Shkaplerov, dünya dışında yaşamayı başaran bir bakteri bulduklarını açıkladı. Yerel Rus basınına konuşan Shkaplerov, buldukları mikroorganizmaların dış uzaydan gelmiş olabileceğini belirtti. Yeni bulunan bakterinin, daha önceden bulunan numuneler arasında görülmediğini söyleyen kozmonot, “Uzaydan bir yerden gelip yüzeyde kalmışlar.” söyleminde bulundu.

Rus kozmonot uzaylıların varlığını kanıtlamaya çalışıyor

Ekibi ile birlikte bakterileri incelediklerini belirten Shkaolerov, Dünya’dan gelen bazı bakteri türlerinin – 150 ve 150 santigrad derece arasında hayatta kalabileceğini belirtti. Bu iddiası ile birlikte kozmonot, buldukları bu bakterinin dünya dışı yaşama işaret edebileceğini söyledi. Hatırlayacağımız üzere Kanada’nın eski Savunma Bakanı’da uzaylıların Dünya’ya geldiğini ancak 4 adet ırkı vurduklarını belirtmişti. Uzaylıların Andromeda ve Satürn‘ün uydularından geldiğini belirten eski Savunma Bakanı Paul Hellyer’in bu ifadesi oldukça dikkat çekmişti.

Sonrasında Hellyer, “1961 yılında Soğuk Savaş döneminde 50 UFO aracının Rusya üzerinden Avrupa’ya doğru inmeye başladı. Komutanımız çok endişelenmişti ve panik butonunu kullanarak orduyu gerekli bölgeye konuşlandırdı. Sonrasında yapılan soruşturma 3 yıl sürdüğü ve uzaylılar hakkında oldukça fazla bilgi elde ettik. Soruşturma sonucunda bu uzaylıların Andromeda’dan ve Satürn’ün uydularından geldiğini öğrendik.” açıklamasında bulunmuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu