E3

Şampiyonlar Ligini kapan FIFA 19’un E3 videosu yayınlandı

Her yıl yenilikler ile karşımıza çıkan FIFA 19‘un E3 2018 tanıtım videosu yayınlandı. EA Play etkinliğinde yayınlanan bu tanıtım videosunda tabi ki beklenen olay gerçekleşti ve oyunda Şampiyonlar Ligi lisansının da olacağı duyuruldu. Üstelik bu Şampiyonlar Ligi lisansının oyunun hikaye moduna da yansıtılacağı açıklandı.

FIFA 19’un E3 2018 videosu yayınlandı

Oyuna eklenen şampiyonlar Ligi lisansı, hikaye modunda da karşımıza çıkacak. Yani Alex Hunter‘ın hikayesine devam edeceğimiz hikaye modunda aynı zamanda Şampiyonlar Ligi’nde de mücadele etmemiz gerekecek. Hikaye modunun ayrıca Alex Hunter hikayesinin son halkası olacağı da gelen bilgiler arasında. 

Oyunun hakkında üzerinde durulan en önemli noktalardan birisi de gerçekçi oyuncu fizikleri oldu. Serinin önceki oyunlarında da benzer uygulamalara yer veren EA Sports, anlaşılan FIFA 19’da Şampiyonlar Ligi ile birlikte oyunun daha gerçekçi olması üzerinde duracak. Kapak görselinde ve oyunun ana merkezinde ise yine C. Ronaldo’yu görüyoruz. PC, PS4, Xbox One ve Switch için geliştirilen FIFA 19’un EA Play etkinliğinde yayınlanan tanıtım videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu