Oyun Haberleri

Sea of Thieves Türkçe dil desteğine kavuştu

Oyun dünyası içerisinde ‘korsan oyunu’ dediğimizde aklımıza ilk gelen oyunların başlarında yer alan Sea of Thieves, artık Türkçe dil desteğine sahip. Kendi içerisinde bulmacalar, hazine avları ve çeşitli detaylı anlatımlı görevler bulunduran yapım, an itibariyle Türkçe dil desteğine kavuşmuş bulunuyor.

Sea of Thieves Türkçe dil desteğine kavuştu

Macera-açık dünya türünde ve Xbox tarafının en önemli oyunlarından bir tanesi olan Sea of Thieves Türkçe dil desteğine ulaştı. Arkadaşlarınız ile birlikte sonsuz denizlerde hazine avına çıkabileceğiniz veya diğer korsanlarla karşı karşıya gelip, heyecanlı çatışmalara tanık olacağınız yapım, Xbox Game Pass PC ve konsol kütüphanesinde de bulunuyor. Ayrıca, geçtiğimiz saatlerde Baldur’s Gate 3 Türkçe dil desteğinin resmî olarak açıklandığından da bahsedelim. Üst üste gelmeye devam eden Türkçe dil desteği haberleri, oldukça sevindirici gözüküyor.

Sea of Thieves Türkçe dil desteğine kavuştu

Sea of Thieves hakkında

El değmemiş adalar, gemi batıkları ve gizemli eserlerle dolu geniş bir açık dünyayı keşfedin. Kayıp hazineleri arama, lanetli İskelet Kaptanların peşine düşme veya Ticaret Şirketleri için kıymetli kargolar toplama görevleri üstlenin. Avlanmaya ve balık tutmaya gidin veya yüzlerce isteğe bağlı hedef ve yan görevler arasından seçim yapın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu