Oyun Haberleri

Sega, Yakuza hayranlarını 2018’de sevindirecek

2017 senesini harika geçiren Sega, hem Football Manager, hem Sonic the Hedgehog hem de Yakuza kısmını muhteşem bir şekilde oyunculara sunmayı başardı. Yakuza departmanında bulunan ana yönetmen Toshihiro Nagashi, oyuncuların 2018 senesinde bir sürü yapımla karşılaşacaklarından bahsetti..

Sega’dan açıklanan bilgilere göre farklı bir Yakuza oyunu yapım aşamasında

İçinde bulunduğumuz sene duyurulan Yakuza Kiwami ve Kiwami 2 oyunları ile beraber klasik bir anime olan Fist of the North Star oyunu üzerinde çalışan Sega, 2018 senesinde bahsettikleri tüm oyunları piyasaya sürecek. Fakat Yakuza Kiwami 2’de çalışan yönetmen Hirayuki Sakamoto, Kiwami 2 ile beraber başka bir proje üstünde çalıştığını belirtti. Shin Ryu Ga Gotoku adındaki bu proje, yeni bir Yakuza oyunu olacak, farkı ise bildiğimiz karakterlerin sahip olduğu Yakuza hikayesinden ayrı olarak oynanacak. Uzun süredir devam eden Yakuza serisi ile aynı evrende geçip geçmeyeceği ise şimdilik bilinmiyor.

Sega, yeni çıkacak Yakuza oyununun ise Yakuza Online‘ın ana karakteri Kasuga Ichiban‘ın hikayesini anlatacağını söylemişti. Anlaşılacağı gibi Sega, oyun işini kolay kolay bırakacak gibi görünmüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu