Oyun Haberleri

Sevilen Asterix ve Obelix yapımı HD olarak geri dönüyor!

Geçtiğimiz sene, Asterix & Obelix XXL 2: Mission Las Vegum‘ın yapımcısı Microids ve OSome, klasik oyuna HD Remaster yapıldığını ve aynı zamanda serinin üçüncü oyunun da yolda olduğunu belirtmişti. Aslında belirtiş o belirtiş, o zamandan beri hiç bir yeni haber alınmamıştı. Ta ki birkaç gün öncesine kadar. Yapımcıların yayınladıkları gönderide, Asterix & Obelix XXL 2: Mission Las Vegum HD’ye ait yeni görseller yayınlandı.

Galyalılar, ileri!

2006 senesinde PC ve PS2 için çıkarılan bu küçük oyun, pek de popülerliğe sahip değildi. Fakat yine de üçüncü oyunun üzerinde çalışılması, en azından yapımın tekrar getirilmesine yardımcı oldu. Eski oyuna göre yeni kaplamalar ve oynanış bulunurken, aynı zamanda farklı görevler ve aşılması zor mini oyunlar ve yen dövüş mekanikleri de bulunuyor.

Asterix & Obelix XXL 2: Mission Las Vegum’ın çıkış tarihi ise kesinleştirildi. Yapım, Kuzey Amerika ve Avrupa‘da aynı gün satışa sunulacak, tarih ise 29 Kasım 2018 olarak belirlendi. Yapımın yayınlanacağı platformlar ise PC, PS4, Xbox One ve Nintendo Switch. Asıl üstünde çalışılan Asterix & Obelix XXL 3‘ün çıkış tarihi ise 2019’un son ayları olarak belirtildi.

Çıkışta sadece dijital olarak bulunacak olan yapım, daha sonra fiziksel sürümü ile raflarda yerini alacak. Oyuna ait yeni görselleri aşağıda bulabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu