Oyun Haberleri

SH projelerinden biri Silent Hill 2 Remake oyunu olabilir

Yeni Silent Hill dedikduları uzun süredir farklı kaynaklardan karşımıza çıksa da son günlerde çok daha somut deliller ile karşılaşmaya başladık. Bu iddialara bir yenisi daha eklendi. Yeni gelen haberlere göre Bloober Team, Silent Hill 2 Remake oyunu üzerinde çalışıyor.

Bloober Team, Silent Hill Remake oyunu üzerinde çalışıyor

Silent Hill ile ilgili geçtiğimiz günlerde önemli bir iddia ortaya atılmıştı. Yeni Silent Hill oyununa dair 2020 yılına ait olduğu iddia edilen bazı görseller sızdırılmış ve bu görsellerin ortaya çıkmasından sonra telif uyarıları ile birçok yerden kaldırılmıştı. Yine gelen bilgilere göre Twitter hesaplarından bile kaldırtılan bu görseller Silent Hill 2 üzerinde de çalışan Masahiro Ito’ya aitti.

Aynı haberde birden fazla Silent Hill projesi üzerinde çalışıldığı da belirtilmişti. İşte bu iddiaları daha da güçlendirecek yeni bir haber detayı ise bugün geldi.

Son olarak The Medium isimli oyun ile karşımıza çıkan Bloober Team ekibinin Silent Hill 2 Remake projesi üzerinde çalıştığı iddia ediliyor. İddiaya göre görsel açıdan yepyeni bir şekilde karşımıza çıkacak oyunun farklı bir sona sahip olacağı da belirtilmiş. Ekibin bulmacaları elden geçirdiği ve oyunun bir süreliğine Playstation konsoluna özel olacağı bilgisi de gelen haberler arasında.

Tabi ilk haberde olduğu gibi bu konuda da Konami’den resmi bir açıklama gelmiş değil.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu