Oyun Haberleri

Shadow of Colossus, Left 4 Dead ile birleşirse?

Ubisoft, Crytek, Adhesive Games gibi firmalarda çalışmış bir grup bir araya gelip de eski Sci-fi’ları özlemle anarak ortaya asimetrik bir multiplayer oyun koymaya karar verirse ne olur? Görünüşe bakılırsa bu sorunun cevabı Outrise’da yatıyor.

Hala geliştirme aşamasının ilk safhalarında olsa da Outrise’ın konsepti büyük potansiyel vaat ediyor. Projenin başındaki isim olan James Wearing, RoboCop ve Terminator gibi serileri izleyerek büyüdüğünü ve bu serilerdeki sci-fi havayı yakalamayı amaçladıklarını belirtiyor. Bunu gerçekleştirmek için de kıyamet sonrası bir dünyadaki bir savaş alanında, 16 oyuncuyu tek bir boss’a karşı sürmeyi planladıklarını anlatıyor Wearing. Boss’un zayıf noktalarını hedef almak ve takım olarak koordine saldırılar düzenlemek başarıya giden yolu açan altın anahtar olacak. Zaman içerisinde rastgele özelliklere sahip olacak yeni bosslar ve haritalar eklemek gibi planları da var Wearing ve takımının.

Outrise’ı tanımlarken Shadow of Colossus ve Left 4 Dead’i örnek veren Wearing, maalesef ki bu verdiğinden fazlasını anlatmaktan kaçınıyor, zira oyun gerçekten de tasarım aşamasının çok başlarında şu an. O kadar ki hangi sistemlere geleceği, ne zaman çıkacağı gibi konular bile karanlıkta. Ama biz yine de gözümüzü üzerinde tutmaya niyetliyiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu