Oyun Haberleri

Shadow of War’un tartışılan oyun içi ödeme sistemi kaldırılıyor

Micro-transactions, yani oyun içi ödeme sistemi bildiğiniz gibi oyun dünyasının son dönemde en çok tartışılan konuları arasında yer alıyor. Star Wars: Battlefront 2 ile patlak veren bu sistemi çoğu oyun firması kullanıyor olsa da kullanılan tarz tartışmaların da en önemli odak noktası halinde. Yani dengeli olduğu kadar ipin ucunu kaçıran firmalar da var. İşte oyun içi ödemeleri ile tartışılan Middle Earth: Shadow of War için bugün önemli bir duyuru geldi. 

Shadow of War’un oyun içi ödeme sistemi kaldırılıyor

Oyunun yapımcı firması olan Monolith, yaptığı duyuru ile yeni güncelleme ile birlikte Shadow of War‘da yer alan oyun içi ödeme sisteminin kaldırılacağını açıkladı. Oyunda yer alan Gold, War Chest ve Market kısımlarının tamamen kaldırılacağı açıklandı. Oyundaki satın alma işlemlerinin Shadow of War’ın merkezi olan Nemesis sistemini zedelediğini fark eden yapım ekibi, bu sebeple satın alma işlemlerinin oyundan kaldırılacağını belirtmiş.

Açıkçası bir oyuncu olarak bu açıklamayı çok samimi bulmadığımı belirtmem gerekiyor. Yapılan bu müdahale biraz iş işten geçtikten sonra kıvamında olmuş. Bu değişikliğin 17 Temmuz’da yapılacağını da hatırlatalım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu