Oyun Haberleri

Shazam! filminden fragman geldi demek isterdik ama gelmedi

Bugün saçma sapan şakalara arkadaşlarınızdan maruz kalmadıysanız bile Netflix gibi büyük isimler bile tanıtımları için 1 Nisan’ı kullandı. Yani bir şekilde mutlaka 1 Nisan şakasına denk gelmek zorunda kaldık. İşte onlardan biri de DC Genişletilmiş Evreni‘nin beklenen filmlerinden olan Shazam! için filmin yönetmeni David F. Sandberg  twitter üzerinden paylaştığı tanıtım fragmanı.

Shazam! yönetmeni takipçilerine tanıtım fragmanı ile şaka yaptı

Yönetmenin ne kadar geyik bir insan olduğunu bilen takipçiler tam da 1 Nisan gününde paylaşılan videonun gerçek olmadığını daha ilk saniyesinden anlamış olmalılar ama insan bekliyor işte… Shazam! henüz yapım aşamasında ve hayranların gerçek bir tanıtım fragmanı için beklemesi gerekecek gibi görünüyor. 

1970lerde televizyonda yayınlanan Shazam! serisinden karelere sahip olan video için müzik olarak AC/DC – Thunderstruck kullanılmış. Gerçek olmasa da oldukça eğlenceli bir video. Filmin yönetmeni daha önce de twitter hesabından sahte bir Shazam! senaryo sayfası paylaşmış ve yine heyecanla bir haber bekleyen hayranları trollemişti, paylaştığı sayfa Shazam ile Superman’in dövüştüğü bir anı anlatıyordu. Zachary Levi’ı başrolünde izleyeceğimiz film 2019 yılında vizyona girecek. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu