Sinema/TV - Haberler

Sıkı tutunun! Flashpoint filmi geliyor!

DC sinematik evreni özellikle Justice League ile biraz daha ivme kazanacak. Wonder Woman’ın başarısından sonra toparlamaya başlayan evren hakkında Comic Con fuarında oldukça önemli bilgiler geliyor. Öyle ki Justice League fragmanı dışında kapalı kapılar ardında Aquaman için de bir fragman yayınlanmış. Tabi Green Lantern ipuçlarını ve Wonder Woman 2 filminin resmi duyurusunu da unutmayalım.

Fakat tüm bu haberleri bir kenara koyduğumuzda gündeme bomba gibi düşecek bir haber geldi Comic Con fuarında. Yapılan açıklamaya göre solo Flash filmi, karakterin, hatta DC evreninin en önemli olaylarından biri olan Flashpoint’e odaklanacak.

Flash dizisinde tırto bir şekilde izlediğimiz Flashpoint hikayesinde DC evreni sıfırlanmış ve NEW 52 evreni yaratılmıştı. Bu hikayenin başlangıcı, daha doğrusu merkezi ise The Flash olmuştu. Flashpoint çizgi romanında zamanda geri giderek annesini kurtaran ve herşeyi sıfırlayarak yeni bir gerçeklik oluşmasına neden olan Barry Allen’in başından geçenlere tanık olmuştuk.

Bu duyurunun en önemli noktalarından birisi de Batman ile alakalı. Her ne kadar bu karakteri oynamaktan keyif aldığını söylese de The Batman filmindeki problemler ve genel durum Ben Affleck’i DC evreninden biraz uzaklaştırmaya başladı. Ünlü aktörün bu rolün üzerine fazla yapışmasından rahatsız olduğu ve bir şekilde bırakmak istediği dedikoduları dönüyor. İşte olası bir Flashpoint hikayesi Ben Affleck’i DC evreninden de ayırabilir. Siz ne düşünüyorsunuz?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu