Oyun Haberleri

Sıkıntıdan fenalık geçirebileceğiniz bir oyun yapıldı

Video oyunların bağımsız kategorisinde her gün farklı farklı oyunlarla karşılaşıyoruz. Akıllara gelen her fikri “ya tutarsa” deyip oyun yapan bağımsız geliştiriciler, nadir de olsa onlarca oyun arasından başarıya ulaşabiliyor. Şimdi ise bu oyunlardan farklı olarak bağımsız oyun kategorisinde oldukça farklı bir oyun yapıldı. Yet Another Exhausting Day adını alan oyunda yorulmuş ve sıkılmış bir karakteri kontrol ediyoruz. Ancak kendisinin gerçekten yorulduğunu ve sıkıldığını belirtmekte fayda var. Çünkü karakterimiz sürünmek ve yuvarlanmak dışında başka bir eylemde bulunmuyor.

Yet Another Exhausting Day’in demosu çıktı

3D olan Yet Another Exhausting Day‘de, sürünerek ve yuvarlanarak platform öğelerini geçmeye çalışıyorsunuz. Sıkıntıdan ve yorgunluktan denk geldiği ilk yastıkta uyumaya başlayan karakterimizi düzgün kontrol etmek zorundayız.

Eğer siz de sabah uyandığınızda yataktan çıkmadan elinizde kitap, telefon tablet vb. araçlarla saatlerinizi geçiriyorsanız, bu oyun tam size göre! Şu anda hala geliştirme sürecinde olan Yet Another Exhausting Day’in demosunu buradan ücretsiz bir şekilde deneyebilirsiniz. Eğer demo hoşunuza giderse, oyunun sitesinden geliştiricisine bağışta da bulunmak mümkün.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu