Oyun Hileleri

Sims 4 Para Hilesi ve Diğer Hileler

Sims 4 Para hilesi ile yapabileceğiniz o kadar çok şey var ki. Bunları sizin hayal gücünüze bırakıyoruz. Ancak bunu yapabilmek için aşağıdaki basit adımları yapmanız yeterli olacaktır. Ayrıca hala henüz oynamadıysanız Sims 4 İnceleme yazımıza mutlaka göz atın.

Sims 4 Para Hilesi

The Sims 4’te hilelere nasıl girilir?

The Sims 4’te Hile Kodlarını girmek için, önce oyun sırasında PC veya Mac’inizde “Ctrl + Shift + C” tuşlarına basarak Hile Konsolunu açmalısınız. Bu, hileleri girebileceğiniz hile diyalog kutusunu açacaktır. Bir hile yazdıktan sonra “Enter” tuşuna basmayı unutmayın.

Sims 4 Para Hilesi ve Diğer Hileler

[reklam=496]

Sims 4 Para Hilesi: Daha fazla Simoleon için nasıl hile yaparsınız?

The Sims 4 para hileleri için:

“rosebud” veya “kaching” yazmak size 1.000 simole kazandırır.
“motherlode” yazmak size 50.000 simoleon kazandıracak

Dünyadaki tüm evleri alınabilir hale nasıl getirirsiniz?

Sims evinizi seçmek, dünyaya ilk başladığınızda zor olabilir. Öyleyse neden daha fazla gayrimenkul olanağı açmayasınız? Hile konsolunu etkinleştirin ve maliyeti ne olursa olsun herhangi bir konut lotuna geçmek için “FreeRealEstate On” yazın. Bunu devre dışı bırakmak için hile konsolunu etkinleştirin ve “FreeRealEstate off” yazın.

Build kataloğundaki kilitli Kariyer Öğelerini nasıl satın alırsınız?

Bunun için The Sims 4 bina hile yapın, inşa moduna girin ve hile iletişim kutusunu açın ve “bb.ignoregameplayunlocksentitlement” yazın.

Nesnenizin durumunu güncelleyen hilelerin kilidini nasıl açarsınız?

Belirli bir hikaye anlatmaya çalışırken, mutfak tezgahlarını Kirli veya Temiz yapmak gibi nesnelerin belirli bir durumda olmasını isteyebilirsiniz. Bunu yapmak için hile konsolunu etkinleştirin, “testcheats true” yazın ve “Shift” tuşunu basılı tutarken bir nesneye tıklayın ve temizse “Make Dirty” veya kirliyse “Make Clean” seçeneğini seçin.

Sim’lerinizi Vampir olmadan nasıl ışınlarsınız?

“Testcheats true” özelliğini kullanarak, Sim’inizin ışınlanmasını istediğiniz alanda vardiyayı basılı tutarken yerdeki herhangi bir yere tıklayın ve “Teleport Me Here” seçeneğini seçin.

Sims İhtiyaçlarını nasıl yönetirsiniz?

Sim’iniz mutsuzsa ve ihtiyaçlarını yeniden mutlu edecek şekilde manuel olarak ayarlamak istiyorsanız, hile konsolunu etkinleştirmeniz, “testcheats true” yazmanız, ihtiyaçlarınızı değiştirmek istediğiniz Sim’e geçiş yapmanız ve tıklamanız gerekir, ve “Make Happy” i seçin.

Bir Sim’i sabit durumda nasıl bırakırsınız?

Sim’leriniz, ihtiyaçlarının tamamen yeşil veya belki de tamamen kırmızı olduğu belirli bir durumdaysa ve uzun bir süre bu şekilde kalmalarını istiyorsanız, hile konsolunu etkinleştirmeniz gerekecek, “testingcheats true” yazın, shift tuşuna basın ve düzenlemek istediğiniz Sim’e tıklayın, “cheat need” ı seçin ve “need decay’i devre dışı bırak” seçeneğini seçin. Yeniden etkinleştirmek için talimatları izleyin ve bunun yerine “enable need decay” i seçin.

Evinizi belirli miktarda Simoleon ile nasıl ayarlarsınız?

Bir hane halkının parasına kesin miktarda Simoleon koymak için hile konsolunu etkinleştirmeniz gerekecek. “Testingcheats true” yazın, “X” ile hesapta olmasını istediğiniz miktar olacak şekilde “Money X” yazın.

Örneğin: “Money 145897” yazmak, hane fonlarının tam olarak 145.897 olmasını sağlar.

Nesneleri istediğiniz yere nasıl taşıyabilirsiniz?

İnşa modunda ızgaranın izin vermediği yerlere nesneler (mobilya veya pencere gibi) yerleştirmek isteyebilirsiniz. Bunu yapmak için hile konsolunu etkinleştirin, “bb.moveobjects on” yazın ve yerleştirmek istediğiniz nesneyi seçin ve onu herhangi bir yere koyabileceğinizi göreceksiniz.

Yapım / satın al kataloğunda gizlenmiş nesneleri nasıl görebilirsiniz?

Bazen inşa / satın alma kataloğunda gizlenmiş nesneler olabilir, örneğin: sona eren ve erişmek isteyebileceğiniz özel oyun içi etkinlikler. Bunu yapmak için hile konsolunu etkinleştirin, “bb.showhiddenobjects” yazın ve nesnelerin artık kullanılabilir olduğunu göreceksiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu